ajax loader

Doar 549 Euro!

.

Salut. Bine ai venit în minunata lume Pikasea Adventures! Acum poți face parte dintr-o lume fantastică ce combină aventura, descoperirea culinară și culturală, distracția și relaxarea cu posibilitatea de a petrece o săptămână senzațională pe un velier spectaculos!

Sună minunat, așa-i? 

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe site-ul nostru și să confirmi astfel disponibilitatea ta de a petrece 7 zile de excepție vara viitoare, pe un traseu din Grecia cu plecare din Atena ce iți va tăia respirația! Mai departe, un reprezentant Pikasea te va contacta pentru a stabili toate detaliile și pentru a-ți răspunde la toate întrebările pe care le ai.

 

Bine-bine, cat mă costa în total? 

Prețul integral al pachetelor este de 549 euro! Nu sta prea mult pe gânduri, nu de alta dar mai avem doar câteva locuri disponibile. Ulterior, vei primi un mail cu un link unde vei putea să îți alegi formatul dorit ( Family Fun, Sunrise Party sau Gourmaki și ceva cultură 🙂 . Astfel, odată selectate detaliile, vei putea alege modalitatea de plată ( integrala sau in transe, conform promoției noastre)

La adresa indicată de tine vei primi înainte de Crăciun un pachet-cadou foarte drăguț, cu iz de marinar veritabil plin cu foaaaarte multe surprize ce va conține bine-nțeles voucher-ul tău ce îți va da posibilitatea să ne distrăm împreună și contractul pe care îl vom semna, pentru a certifica toate condițiile colaborării noastre.

 

Ce primesc in schimb? 

Hai să o luăm pas cu pas. În primul rând, înainte de toate, fii sigur că o să primești cea mai tare experiență din viața ta! Da, da! Ai auzit bine! CEA MAI TARE! În funcție de pachetul care ți se potrivește cel mai bine, ne asigurăm că primești și toată distracția de care ai nevoie.

Pachetul „Family Fun”

Acest pachet este destinat persoanelor așezate la casa lor, care nu sunt în căutare de gălăgie și mega-agitație pentru că, nu-i așa, dorm copiii. În cazul acestui pachet, acostările se vor face în cele mai liniștite golfuri și la cele mai accesibile porturi. Ambarcațiunea va fi dotată cu plasă de siguranță pentru a ne asigura în permanență că siguranța copiilor tăi nu este o prioritate pentru tine (până la urma urmelor, vacanța asta ar trebui să fie și pentru tine). Îți vom prezenta împrejurimile, vei vedea locuri interesante pentru tine și familia ta și, cu puțin noroc, poate descoperim și comoara piratului Barbă de zahăr; dar de treaba asta se vor ocupa copiii; La acest pachet, cu ocazia „Pikasea Santa Sail” beneficiați de un discount de 10% pentru copiii cu vârste cuprinse între 0-10 ani.

Pachetul „Sunrise Party”

Dacă vrei să te relaxezi, pachetul ăsta nu e pentru tine. După o săptămână de concediu „Sunrise Party”, te asigurăm că vei mai avea nevoie de încă un concediu ca să te odihnești! Aici distracția este la cote maxime! Avem party-uri nebune pe veliere și catamarane, poți cunoaște oameni noi și te poți distra alături de ei. Avem și DJ care au mixat pe la UNTOLD, SNOWFEST, OVERNIGHT sau TiMAF, gata să umble la butoane și să te țină treaz de la răsărit „până la răsărit”. E alegerea ta dacă la jumătatea party-ului o să te bagi la somn. O să auzim echipajul strigând „OM LA APĂ!” iar tu nu o să fii în gașca ce strigă! 🙂

Pachetul „Gourmaki și ceva cultură”

Aici e aici! Dacă vrei să experimentezi bucătăria mediteraneană, să afli și să trăiești povești și experiențe locale, să vizitezi siturile arheologice ale golfulețelor unde acostăm, atunci pachetul ăsta este pentru tine! Îți garantăm că dacă nu îți place carnea de miel, te ducem noi undeva o să mănânci un miel cu sos de gutui de o să vrei să te angajezi la tavernă doar ca să mai primești. Te ducem să mănânci cel mai bun calamar pe care l-au simțit vreodată papilele tale gustative sau îți dăm să bei cel mai curat Ouzo din viața ta. Avem o grămadă de varinate, care mai de care mai delicioasă și mai plină de cultură!

Pentru perioada promoțională, îți asigurăm (inclus în preț):

 • Skipper profesionist (partener de distracție,amfitrion al zâmbetelor care se asigurăcă nu o să uiți distracția)
 • 7 zile de cazare cu cea mai bună priveliște din lume. (cum e să vezi marea în orice direcție te-ai uita?)
 • Plinul rezervoarelor de apă și combustibil
 • Apă potabilă
 • Sistem audio pentru mega petrecerile de pe yacht
 • Curățenia finală
 • Lenjerie de pat și prosoape
 • Dinghy (bărcuță pentru acces facil și rapid la cele mai intime golfulețe)
 • Echipament yacht (2 băi, acces la bucătăria de pe yacht dotată complet cu aragaz și frigider)

Costuri adiționale:

Unele destinatii pot presupune costuri suplimentare. Pentru a va face o idee despre aceste costuri si pentru o planificare cat mai buna, aici este o lista cu aceste costuri. Toate valorile notate mai jos sunt pe persoana. Calculul este facut pentru un echipaj de 6+1 (Skipper).

 • Taxe Portuare – 2 euro/persoană/port
 • Combustibil și apă menajeră – 20 euro/persoană/săptămână
 • Garanție yacht (se recuperează la finalul călătoriei)- 135 euro/persoană/săptămână
 • Transfer de la și la aeroport – contra cost în funcție de vehicolul închiriat
 • Mâncare pentru skipper (nu face mofturi la mâncare, mănâncă orice, așa îl obligă legea mării)
 • Mic dejun 7euro/pers/zi -42 euro (opțional)

Ce se întâmplă dacă nu mai pot merge anul următor în perioada indicată?

Daca ai selectat o perioada în care nu mai poți merge, va trebui să ne informezi cu cel puțin 60 de zile înainte de plecare și vom face tot posibilul sa iți găsim un loc în altă perioadă, în limita disponibilității velierelor Pikasea. Daca vrei să renunți integral, nu e nici o problema, va trebui sa renunți doar la avans, restul sumei achitate pana în acel moment urmând a fi returnate integral în termen de maxim 7 zile lucrătoare din momentul comunicării tale (prin e-mail sau in scris cu confirmare de primire).

Cele 3 opțiuni sunt adaptate ca și concept integral formatului ales de tine si sunt gândite pentru a petrece 7 zile memorabile, în condiții de maximă siguranță și cu itinerarii gândite cu entuziasm de către profesioniștii Pikasea Adventures. Întreg personalul este special instruit, ambarcațiunile sunt verificate, echipate  și conforme celor mai sigure și actuale norme de siguranță, iar conducătorii acestora – căpitanii sunt persoane certificate internațional.

Înscrie-te acum! 


In ce perioda vrei?

Alege pachet vacanta

Acest pachet este destinat persoanelor așezate la casa lor, care nu sunt în căutare de gălăgie și mega-agitație pentru că, nu-i așa, dorm copiii. În cazul acestui pachet, acostările se vor face în cele mai liniștite golfuri și la cele mai accesibile porturi. Ambarcațiunea va fi dotată cu plasă de siguranță pentru a ne asigura în permanență că siguranța copiilor tăi nu este o prioritate pentru tine (până la urma urmelor, vacanța asta ar trebui să fie și pentru tine). Îți vom prezenta împrejurimile, vei vedea locuri interesante pentru tine și familia ta și, cu puțin noroc, poate descoperim și comoara piratului Barbă de zahăr; dar de treaba asta se vor ocupa copiii; La acest pachet, cu ocazia „Pikasea Santa Sail” beneficiați de un discount de 10% pentru copiii cu vârste cuprinse între 0-10 ani.
Dacă vrei să te relaxezi, pachetul ăsta nu e pentru tine. După o săptămână de concediu „Sunrise Party”, te asigurăm că vei mai avea nevoie de încă un concediu ca să te odihnești! Aici distracția este la cote maxime! Avem party-uri nebune pe veliere și catamarane, poți cunoaște oameni noi și te poți distra alături de ei. Avem și DJ care au mixat pe la UNTOLD, SNOWFEST, OVERNIGHT sau TiMAF, gata să umble la butoane și să te țină treaz de la răsărit „până la răsărit”. E alegerea ta dacă la jumătatea party-ului o să te bagi la somn. O să auzim echipajul strigând „OM LA APĂ!” iar tu nu o să fii în gașca ce strigă! ☺
Aici e aici! Dacă vrei să experimentezi bucătăria mediteraneană, să afli și să trăiești povești și experiențe locale, să vizitezi siturile arheologice ale golfulețelor unde acostăm, atunci pachetul ăsta este pentru tine! Îți garantăm că dacă nu îți place carnea de miel, te ducem noi undeva o să mănânci un miel cu sos de gutui de o să vrei să te angajezi la tavernă doar ca să mai primești. Te ducem să mănânci cel mai bun calamar pe care l-au simțit vreodată papilele tale gustative sau îți dăm să bei cel mai curat Ouzo din viața ta. Avem o grămadă de varinate, care mai de care mai delicioasă și mai plină de cultură!