ajax loader

Experiența Pikasea

– una dintre cele mai sigure vacanțe din acest sezon –

 

Rezerva acum una dintre cele mai sigure vacante ale acestui sezon, plin de provocari. Daca in anii trecuti, gradul de aglomeratie si siguranta erau coordonate secundare in alegerea modului in care ne petreceam sejururile de vara, de aceasta data, sunt concepte de baza, pe care nu le vom negocia cu nimeni.

Formatul nostru propus iti ofera cele mai importante motive pentru ca anul acesta sa te bucuri de o vacanta cu adevarat fabuloasa si sigura.

1. Numarul de locuri limitat, capacitatea fiecarei ambarcatiuni fiind de 8 persoane plus skipper, astfel incat te poti bucura linistit alaturi de familia sau prietenii tai de un nivel de confort, igiena si siguranta maxima.

2. Yachtul este propriul tau univers – loc de plaja, hotel, mijloc de deplasare, trambulina pentru sarituri… astfel incat nu trebuie sub nici o forma sa te ingramadesti pe nici o plaja aglomerata si te poti bucura astfel de magia golfurilor spectaculoase azurii.

3. Servirea mesei pe yacht nu te expune sub nici o forma la nici un fel de risc, ci dimpotriva: te vei putea bucura de un mic-dejun extraordinar sau o cina delicioasa, la lumina blanda a apusului de soare, fara sa fie nevoie sa te expui la nici un risc al ingramadirii la mesele unei taverne supra-aglomerate.

4. Formatul de vacanta pe velier sau catamaran iti ofera sansa unica a relaxarii, descoperii si expunerii zilnice la noi experiente minuntate, transformand intreaga vacanta intr-un veritabil “island hopping“. Ai sansa astfel sa te feresti de ingramadeala si stresul legaturilor de transport si evitarea ferry-boat-urilor, cu certitudine mult prea-aglomerate in acest an.

Foto: lipa-lipa.ro
Foto: ciulea.ro

5. Poate cea mai importanta coordonata a vacantei de vara la mare este plaja si innotul in apa. Daca varianta conventionala de mers la plaja ne expune constient la mari aglomerari de oameni si sezlonguri, vacanta pe yacht ne da posibilitatea extraordinara sa ne bucuram de golfuri si locuri de baie senzationale, fara a ne apropia de alti turisti ( de cele mai multe ori, fiind chiar singuri in anumite golfuri alese de noi).

6. Conditiile de igiena si curatenie sunt exceptionale, fiecare cabina are baie proprie (in cazul catamaranelor), toate ambarcatiunile sunt igienizate 100% inainte de fiecare grup si noi, ca si organizatori, venim in intampinarea tuturor, cu un nou set de proceduri specifice de siguranta si bune-practici.

7. Rezervarea consta in achitarea unui avans de 30% din valoarea integrala, toate sumele sunt garantate, ca nu le vei pierde, avand contractual garantia ca orice s-ar intampla, vei beneficia de rezervarea facuta (fie ca o poti amana pentru o alta perioada a acestui an, fie pentru anul urmator), in contextul actual al efectelor pandemiei Covid.

8. Garantia 100% – este o noua campanie orientata integral catre siguranta ta financiara, pe care o derulam in cursul lunii mai. Prin aceasta campanie, daca evolutia internationala nu iti permite sa calatoresti, vei primi integral sumele achitate inapoi, fara nici un fel de penalizare. Detaliile acestei campanii le vei putea gasi pe site-ul nostru si pe celelalte canale de comunicare utilizate.

9. Pachetele noastre turistice sunt produse proprii, fara intermediari, realizate si garantate si prin licenta de turism a agentiei noastre organizatoare. Asigurarea anuala pe care o platim (ce acopera prejudicii de pana la 20.000 euro) poate servi ca si garantie suplimentara, in cazul in care societatea noastra s-ar putea confrunta cu orice fel de dificultati economice, pe acest fond general de semi-stabilitate al pietelor internationale (insolventa, incapacitate de plata, readucerea in tara a turistilor, in acord cu conditiile contractuale sau serviciile contractate).

10. Fiecare organizatie orientata catre clientii sai si responsabila isi configureaza produsele cat mai armonios, in acord cu provocarile, dorintele si temerile acestora. In acest format Pikasea, atat cel disponibil pentru adulti, Social Pikasea Adventures sau cel de Family, prietenos cu copiii, noi oferim un suport robust, solid si sigur iar voi configurati vacanta de vis, exact asa cum o doriti, detinand permanent controlul asupra evolutiei acesteia.

Daca vrei sa iti asiguri acum o vacanta in Grecia, la care visezi de 2 luni de izolare, o poti face acum foarte simplu accesand linkul https://www.pikasea.ro/oferta-personalizata/

Hai in vacanta!

Trust me, it‘s safe and fabulous!