ajax loader
velier vs catamaran-

Velier vs Catamaran | Ce plătesc și ce primesc?

Care este tipul de ambarcațiune adecvat pentru mine? Care sunt principalele diferențe și avantaje ale fiecăruia? De ce sunt unele mai accesibile?

Veliere disponibile în 2021

bavaria46

Bavaria 46 Cruiser

Un velier deosebit, ce dispune de 4 cabine duble si 3 grupuri sanitare si 4 dusuri, inclusiv cel de punte, un salon generos, o bucatarie complet dotata si echipata si o zona exterioara de petrecere a timpului liber foarte confortabila, pentru 8-9 persoane.

beneteau_oceanis46

Beneteau Oceanis 46.1

A castigat premiul pentru barca anului 2019 in Europa si este un velier spectaculos, construit si orientat spre dorintele si confortul celor mai pretentiosi clienti ce se bucura de 3 cabine duble, generoase ca spatiu, minim 2 grupuri sanitare si 3 dusuri si o a 4 a cabina dubla, compusa din 2 paturi supra-etajate

Velier Oceanis 51.1

Beneteau Oceanis 51.1

Aceasta barcă este una cu adevărat magică, cum rar poate ați văzut. Are 4 cabine duble, fiecare cu baie proprie și duș, lucru poate mai rar întâlnit la veliere. Mai mult decat atât, distribuția spațiilor este una foarte ergonomică și orientată maxim spre confortul pasagerilor.

jeanneau_sunodyssey44

Jeanneau Sun Odyssey 44

Velier ce se remarca prin ergonomie, design si calitati nautice. Este un model deopotriva cu un deck curat, cu numeroase spatii in care va puteti bucura alaturi de prieteni de multe momente extraordinare. Yachtul are 4 cabine duble si este autorizat pentru 10 persoane, dispune de 2 grupuri sanitare si 3 dusuri.

Catamarane disponibile în 2021

Photo: Nicolas Claris

Lagoon 40 – 45

– prezentare 360°, 4K –

Acest catamaran dispune de 4 cabine duble, fiecare avand acces la cate o baie proprie si dus, iar salonul si bucataria centrala sunt complet dotate si utilate, astfel incat vacanta voastra sa fie cu adevarat fabuloasa.

Bali_40

Bali 4.0

Toate modele disponibile de la acest producator sunt foarte apreciate deopotriva atat de familiile cu copii, dar indeosebi in vacantele pentru adulti, datorita celor 3 elemente constructive care il diferentiaza de alte modele.

Bali41

Bali 4.1

– prezentare 360°, 4K –

Bali 4.1 aduce o serie de upgrade-uri ergonomice, design si optimizari de spatii, fata de modelul 4.0, solutii gandite si construite pentru ca satisfactia si confortul clientilor sa fie maxime.

Bali_45

Bali 4.5

– prezentare 360°, 4K –

Este nava amiral a flotilei noastre, daca o privim din perspectiva spatiului, a confortului, al ergonomiei si designului interior si exterior, al zonelor de intimitate sau a spatiilor comune, ideale pentru distractie, socializare sau plaja.

Cere o ofertă personalizată, adaptată nevoilor familiei tale sau grupului tău de prieteni
Hai în vacanță!