ajax loader
Team Image
Team Image
Team Image
Team Image

Bogdan Paturca

Skipper
Bogdan este o colecție ambulantă de glume și bună dispoziție, participant cu succes la "Chefi la cuțite", uimind și cele mai pretențioase gusturi cu stilul său inovativ și pragmatic.

Marius Clain

Sailing Master
Marius este cel mai entuziast skipper și promotor al conceptului Pikasea, cu o experiență de peste 1.500 de mile marine pe toate tipurile de ambarcațiuni cu motor, veliere și catamarane.

Ioana Clain

Skipper
Ioana este singurul skipper feminin din echipă, cu o experință vastă în navigație, cu numeroase traversări în Europa și Asia, pe toate tipurile de ambarcatiuni, de la dingy-uri jucaușe până la yachturi spectaculoase.

Laura Revnic

Visual Storyteller
Laura este ochiul magic ce veghează permanent deasupra catargelor noastre, astfel încât informațiile care ajung la voi prin toate canalele de comunicare să aibă o acuratețe și o calitate cât mai bună.
Contact Image

Informații de contact

adresă

Strada Ion Creangă, sector 5, București, România

telefon

+40 743 673 253

email

plecinvacanta@pikasea.ro

Contact Thumbnail

Scrie-ne un mesaj

Firma noastră nu este și nu oferă serviciile unei agenții de turism ci vă facilitează accesul către ambarcațiuni corespunzătoare cererilor și nevoilor dumneavoastră. Ne asumăm aceste angajamente contractual prin respectarea cu strictețe a legislației române în vigoare. Pentru servicii turistice, vă rugăm să contactați agentiile de turism autorizate, care sunt în măsură să vă ofere aceste lucruri. Pentru utilizarea sau distribuirea oricăror informații de pe site, vă rugăm să ne contactați.