ajax loader

Skipper-ul Pikasea este esențial pentru o vacanță de neuitat. Skipperi agreați sunt persoane autorizate și certificate, cu experiență vastă care oferă astfel garanția unei experiențe complete.

Prețul pentru un skipper este de 600 euro pentru întreaga săptămână și se achită în avans.

De ce să aleg un skipper Pikasea? Pentru ca în primul rând, te scutește de achitarea unei garanții uzuale de peste 2000 de euro, sumă percepută în general de orice companie de charting. Valoarea garanției achitate scade astfel la doar 100 euro de persoană și este returnată integral la sfârșitul sejurului, dacă yachtul nu suferă nici un prejudiciu creat de unul dintre membrii echipajului.

Cine spune că e greu să navighezi când ai un echipaj bine pregătit?
Cine spune că e greu să navighezi când ai un echipaj bine pregătit?

Bugetul de cumpărături pentru întreaga săptămână este adaptat preferințelor tale. El în medie poate varia între 200 și 400 euro pentru tot echipajul (și poate include alimente,apă,sucuri,fructe….)

bigstock--153050795 (1) (1600x1067)

Costurile portuare și apă dulce menajeră nu depășesc 50 de euro pentru întreaga saptămână pentru tot yachtul. Ele includ taxele de acostare în porturi, alimentarea cu apă și alimentarea cu curent în port – reîncărcarea bateriilor.

Costul motorinei necesare deplasării dintr-un port  în altul se achită la finalul sejurului. În medie, valoarea integrală pentru întreaga perioadă este de maxim 25 euro de persoană.

Ambarcațiunea se închiriază la începutul sejurului cu plinul făcut și toate celelalte rezervoare pline ( apă, bateriile încărcate…), urmând ca la final să se achite exclusiv doar consumul efectiv.

Curățenia ambarcațiunii de la finalul sejurului se plătește o singură dată și costă 10 euro de persoană.

Râdem,glumim,dar în incintă!

 

Costurile unei mese la o tavernă pot varia în funcție de cât de gurmand ești.Media,de cele mai multe ori, este de 15-20 de euro/persoană, valoare care include mâncarea și băutura. Pentru copii, costurile scad vertiginos în medie sub jumătate.

Aegina

Costurile de deplasare din România până în port pot varia în funcție de mijlocul de deplasare ales, distanță și numărul de persoane cu care călătoriți. De exemplu, o plecare din Cluj-Napoca sau din București cu auto propriu nu ar trebui sa coste mai mult de 100 euro per tronson de drum ( distanța este aproximativ 1000 km, în funcție de itinerariu și include taxele de drum și combustibilul). Dacă alegeți să împărțiți acest traseu în 2 etape, mai puteți adăuga o noapte de cazare care în medie poate costa 25-30 euro/persoană.

 

Parcarea în locuri special amenajate poate varia în medie între 0 și 35 euro pentru întreaga săptămână.

Beautiful view of yachts and harbour in Greece in sunny day. Kos Tows, Kos Island, Greece