ajax loader

Lasă-te purtat de valuri către o experiență unică care îți va schimba complet viziunea asupra vacanțelor de vară.

Vacanțele pentru fiecare dintre noi sunt poate cele mai importante momente ale fiecărui an. Spun asta pentru că le așteptam de fiecare dată iar acea perioadă trebuie să fie una relaxantă, odihnitoare și spectaculoasă, să ne dea întotdeauna acel boost de energie care să ne faca să ne continuăm cu entuziasm activitățiile și munca până la urmatoarea vacanță. Prietenii noștri de la Lipa-lipa.ro au surprins perfect elementele cheie ale vacantelor Pikasea, fără nici un fel de regie, filtre sau artificii de marketing. Pur și simplu au fost fericiți!

 

Ce trebuie să știți anul acesta dacă vreți să vă organizați o vacanță în străinatate? Grecia ne așteaptă sănătoși să mergem pe la ea, să ne răsfețe cu magia ei. Cât mai curând vor apărea și condițiile specifice în care va fi permisă libera circulație a turiștilor.

Mai mult decât atât și poate cel mai important detaliu, atunci când vacanțele Pikasea apar la PRO TV, știm că suntem pe drumul cel bun!

Îi mulțumim deopotrivă prietenului și partenerului nostru Claudiu Vișan pentru efortul exemplar și mobilizarea extraordinară, care ne-a oferit într-un timp record toate informațiile ce ne-au conturat o imagine foarte clară asupra situației turistice din Grecia.

Hai în vacanță, trust me, it‘s fabulous!

Vrem cu toții să fim în permanentă siguranță iar pentru aceasta trebuie să fim corect informați în legatură cu toate condițiile de călătorie și derulare a fiecărui sejur.

Asadar, fiți informați! Bineeee, și de la Știrile Protv!

 

Grecia ne-a confirmat din nou că este de la distanță una dintre cele mai sigure și frumoase destinații de vacanță ale acestui an! Marea, golfurile și preparatele delicioase ne așteaptă, mai frumoase și mai primitoare ca niciodată.

Cum ne vom organiza viața și vacanțele în acest an? Care sunt cele mai importante provocări ale turiștilor români în sezonul 2020? Cum ne adaptăm cu toții la nouă realitate?
Șirul de întrebări și incertitudini poate continua la nesfârșit, pentru că în mod evident, cu toții ne confruntăm cu situații fără precedent în istoria recentă. Împreună cu Mihai Duță, senior editor la Newsweek Romania, încercăm să găsim o parte dintre răspunsurile acestor întrebări.
Hai în vacanță! Trust me, it‘s fabulous!

⛵️⛵️ 2 veliere, 14 oameni absolut minunați, mult soare, golfuri retrase cu apă cristalină, relaxare, preparate delicioase grecești și muuuultă distracție. Pe scurt, cam asta înseamnă experiența Pikasea. ☀️🥂

Vă așteptăm cu drag și vă garantăm că veți avea parte de cea mai spectaculoasă vacanță de vară!

P.S. Și noi suntem de părere că oricine merită să pățească asta măcar o dată în viață! ⛵️
Mulțumim Mihaela Barbu pentru cuvintele frumoase!

Pe prietenul nostru Ciulea cred că îl stiți deja. A fost unul dintre personajele principale care și-au făcut de cap printre insulele grecești alături de noi anul acesta. Aruncați un ochi peste rândurile scrise de el, nici că am fi putut să vă povestim mai bine.

Mihaela Barbu: “Cand medicamentul Pikasea e pe terminate, iar singurul doctor de pe barcă – Bogdan – nu te poate ajuta cu eliberarea unei noi rețete…

🐬 Da, a început numărătoarea inversă pentru această vacanță, vântul bate cu 30 de noduri (aproximativ 60 km/h), sarea încurcă părul mai tare ca-n orice zi, iar căpitanul Rareș jubilează la cârmă.

🏝Astăzi ne-a condus în Moni Island pentru o nouă întâlnire cu sutele de păuni și căprioare de aici. A urmat prânzul & o altă experiență culinară pe barcă, iar întrebarea care se ridică în timp ce ne îndreptăm spre marina din Atena e dacă la anul să facem un upgrade către un alt tip de barcă ori ar fi cazul să păstrăm unicitatea experienței de pe velier ⛵️.
*It’s fabulous indeed!*”

 

În 5 Februarie 2020, Marius, fondatorul Pikasea dar și Pikaski a fost în studioul Ziarului Financiar, la emisiunea Afaceri de la 0 unde a vorbit despre ce înseamnă o vacanță neconvențională, cum a luat naștere proiectul Pikasea și multe altele. Puteți viziona întregul interviu în linkul de mai jos.

Relaxare și distracție maximă

Îți propunem un concept complex de vacanță, orientat și adaptat stilului tău de viață și preferințelor tale; îți propunem practic un sejur echilibrat,compus din relaxare și distracție maximă, mare, soare și plaje unice, descoperirea de locuri noi și spectaculoase care să îți taie răsuflarea, experiențe culinare deosebite specifice fiecărei zone vizitate, accesul către taverne și spectacole tradiționale care să îți dea o imagine completă despre cultura greacă iar pentru cei mai aventuroși, sporturi nautice, snorkeling și scuba-diving în spoturi, peșteri și grote de o frumusețe rară.

 

 

Cine spune că e greu să navighezi când ai un echipaj bine pregătit?

Siguranță

Siguranța ta, a familiei tale și a prietenilor tăi este primul criteriu obligatoriu pentru noi, de la care nu facem rabat în nici o clipă; toate detaliile legate de informare, planificarea traseelor și a operatiilor intreprinse pe parcursul vacanței sunt realizate de personal profesionist și certificat pentru a elimina efectiv orice risc de a-ti altera în vreun fel buna dispoziție.

Informații

Pentru că ne gândim la toate pentru tine, vom face totul să fie foarte fluent și accesibil: îți punem astfel la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie, skipper, trasee, parcare auto în siguranță sau posibilitatea transferului de la aeroport, manualul călătorului distrat ? și poate cel mai important, posibilitatea de a-ți configura în detaliu fiecare etapă a vacanței tale, fără a mai avea surprize neplăcute sau alte costuri ascunse;

 

Servicii suplimentare

Dacă ai nevoie și de alte servicii suplimentare, limita vacanței tale este doar imaginația ta: petreceri spectaculoase în golfuri retrase în miez de noapte, parasailing sau kite-surfing în insulele în care există condițiile necesare și orice altă „trăznaie” care să nu pună în pericol siguranța și buna dispoziție a celor din jur;

Culturi noi

Vei putea explora culturi noi, intrând în contact cu tradițiile, specificul culinar, obiceiurile localnicilor, descoperind Grecia nu doar din perspectiva broșurilor dar și a realității romantice și plină de substanță a acesteia.Și nu de alta,dar chiar ar trebui să știți că grecii de pe insula Ikaria depășesc ca medie vârsta de 100 de ani! Ce-or mânca ei oare?

Atenție la detalii

Suntem foarte convinși că detaliile fac diferența și îți vor transforma vacanța într-una cu totul deosebită,în acord cu standardele tale!Acordăm o atenție deosebită la detalii iar ambarcațiunile selectate și oferite clienților noștri trebuie să corespundă criteriilor noastre exigente de curățenie și confort. 

Viitor căpitan?

Vei avea posibilitatea să înveți și să descoperi din secretele navigației și de ce nu, să devii poate, cu timpul,un veritabil căpitan; dacă vacanța îți va trezi insinctul de navigator din tine,îți putem oferi numeroase facilități pentru cursurile autorizate oferite de cea mai avansată și profesionistă organizație din România, prietenii noștri de la SetSail Nautic School!

Sofia și Alexandru sunt atenți la toate manevrele skipperului :)

Familie fericită

Te poți bucura alături de familia ta de o experiență minunată, diferită și unică prin care fiecare membru al familiei tale să fie satisfăcut. Dacă doamnele vor să se relaxeze la soare în vreun golfuleț spectaculos,bărbații aventuroși se pot delecta cu o porție dubla de aventură,snorkeling,scufundări sau chiar kite-sailing!

Povești de neuitat

Vei putea cunoaște oameni interesanți ce-ți pot împărtăși oricând din experiențele lor marinărești și te poți delecta cu poveștile lor savuroase; fiecare port și tavernă vine cu câte o poveste cu tâlc,o imagine remarcabilă sau vreo istorioară buclucașă!