ajax loader

Lasă-te purtat de valuri către o experiență unică care îți va schimba complet viziunea asupra vacanțelor de vară.

Vacanțele pentru fiecare dintre noi sunt poate cele mai importante momente ale fiecărui an. Spun asta pentru că le așteptam de fiecare dată iar acea perioadă trebuie să fie una relaxantă, odihnitoare și spectaculoasă, să ne dea întotdeauna acel boost de energie care să ne faca să ne continuăm cu entuziasm activitățiile și munca până la urmatoarea vacanță. Prietenii noștri de la Lipa-lipa.ro au surprins perfect elementele cheie ale vacantelor Pikasea, fără nici un fel de regie, filtre sau artificii de marketing. Pur și simplu au fost fericiți!

â

 

Pe prietenul nostru Ciulea cred că îl stiți deja. A fost unul dintre personajele principale care și-au făcut de cap printre insulele grecești alături de noi anul acesta. Aruncați un ochi peste rândurile scrise de el, nici că am fi putut să vă povestim mai bine.

Relaxare și distracție maximă

Îți propunem un concept complex de vacanță, orientat și adaptat stilului tău de viață și preferințelor tale; îți propunem practic un sejur echilibrat,compus din relaxare și distracție maximă, mare, soare și plaje unice, descoperirea de locuri noi și spectaculoase care să îți taie răsuflarea, experiențe culinare deosebite specifice fiecărei zone vizitate, accesul către taverne și spectacole tradiționale care să îți dea o imagine completă despre cultura greacă iar pentru cei mai aventuroși, sporturi nautice, snorkeling și scuba-diving în spoturi, peșteri și grote de o frumusețe rară.

 

 

Vacanță, mare, călătorii, experiențe culinare extraordinare, prieteni și multă bucurie
Cine spune că e greu să navighezi când ai un echipaj bine pregătit?

Siguranță

Siguranța ta, a familiei tale și a prietenilor tăi este primul criteriu obligatoriu pentru noi, de la care nu facem rabat în nici o clipă; toate detaliile legate de informare, planificarea traseelor și a operatiilor intreprinse pe parcursul vacanței sunt realizate de personal profesionist și certificat pentru a elimina efectiv orice risc de a-ti altera în vreun fel buna dispoziție.

Informații

Pentru că ne gândim la toate pentru tine, vom face totul să fie foarte fluent și accesibil: îți punem astfel la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie, skipper, trasee, parcare auto în siguranță sau posibilitatea transferului de la aeroport, manualul călătorului distrat ? și poate cel mai important, posibilitatea de a-ți configura în detaliu fiecare etapă a vacanței tale, fără a mai avea surprize neplăcute sau alte costuri ascunse;

 

Small harbour with fishing boats and motor boats between terminal 3 of the container port and shipyards of Perama on August 31, 2016.
Amazing View Of Oia Village At Santorini

Servicii suplimentare

Dacă ai nevoie și de alte servicii suplimentare, limita vacanței tale este doar imaginația ta: petreceri spectaculoase în golfuri retrase în miez de noapte, parasailing sau kite-surfing în insulele în care există condițiile necesare și orice altă „trăznaie” care să nu pună în pericol siguranța și buna dispoziție a celor din jur;

Culturi noi

Vei putea explora culturi noi, intrând în contact cu tradițiile, specificul culinar, obiceiurile localnicilor, descoperind Grecia nu doar din perspectiva broșurilor dar și a realității romantice și plină de substanță a acesteia.Și nu de alta,dar chiar ar trebui să știți că grecii de pe insula Ikaria depășesc ca medie vârsta de 100 de ani! Ce-or mânca ei oare?

Traditional Greek House With Flowers In Oia Village On Santorini Island, Greece
Pe yacht vei avea muuulte surprize plăcute :)

Atenție la detalii

Suntem foarte convinși că detaliile fac diferența și îți vor transforma vacanța într-una cu totul deosebită,în acord cu standardele tale!Acordăm o atenție deosebită la detalii iar ambarcațiunile selectate și oferite clienților noștri trebuie să corespundă criteriilor noastre exigente de curățenie și confort. 

Viitor căpitan?

Vei avea posibilitatea să înveți și să descoperi din secretele navigației și de ce nu, să devii poate, cu timpul,un veritabil căpitan; dacă vacanța îți va trezi insinctul de navigator din tine,îți putem oferi numeroase facilități pentru cursurile autorizate oferite de cea mai avansată și profesionistă organizație din România, prietenii noștri de la SetSail Nautic School!

Sofia și Alexandru sunt atenți la toate manevrele skipperului :)

Familie fericită

Te poți bucura alături de familia ta de o experiență minunată, diferită și unică prin care fiecare membru al familiei tale să fie satisfăcut. Dacă doamnele vor să se relaxeze la soare în vreun golfuleț spectaculos,bărbații aventuroși se pot delecta cu o porție dubla de aventură,snorkeling,scufundări sau chiar kite-sailing!

Povești de neuitat

Vei putea cunoaște oameni interesanți ce-ți pot împărtăși oricând din experiențele lor marinărești și te poți delecta cu poveștile lor savuroase; fiecare port și tavernă vine cu câte o poveste cu tâlc,o imagine remarcabilă sau vreo istorioară buclucașă!

După o petrecere bună, orice nouă zi începe cu o altă petrecere și mai bună