ajax loader
Features Thumbnail

Pikasea Social Adventures

2020 Offers

Pikasea Social Adventures

2020 Offers
Este un format dedicat exclusiv adulților și constă în organizarea unor vacanțe dedicate distracției, cunoașterii de persoane noi și socializării.
Features Thumbnail

Pikasea Family Adventures

2020 Offers

Pikasea Family Adventures

2020 Offers
Vacanță dedicată exclusiv familiilor cu copii cu vârste între 6 luni și 18 ani :).
Features Thumbnail

Discover new experiences

2020 Offers

Discover new experiences

2020 Offers
Află detalii despre toate pachetele de vacanță disponibile pentru 2020

Vacanță pe velier în Grecia

Experiența Pikasea înseamnă libertate, bucurie, relaxare și multă distracție

Team Image
Team Image
Team Image
Team Image

Bogdan

Skipper
Bogdan este o colecție ambulantă de glume și bună dispoziție, participant cu succes la "Chefi la cuțite", uimind și cele mai pretențioase gusturi cu stilul său inovativ și pragmatic.

Marius

Sailing Master
Marius este cel mai entuziast skipper și promotor al conceptului Pikasea, cu o experiență de peste 1.500 de mile marine pe toate tipurile de ambarcațiuni cu motor, veliere și catamarane.

Ioana

Skipper
Ioana este singurul skipper feminin din echipă, cu o experință vastă în navigație, cu numeroase traversări în Europa și Asia, pe toate tipurile de ambarcatiuni, de la dingy-uri jucaușe până la yachturi spectaculoase.

Rareș

Skipper
Rareș este cel mai tânăr skipper din echipa Pikasea, cu o vastă experiență pe veliere și catamarane. Se mândrește cu o foarte bună cunoaștere a traseelor noastre și cu un entuziasm debordardant.

O picătură de Pikasea

Experiența Pikasea înseamnă distracție, relaxare și prietenie

Mihai

Best holiday!

Lots of fun, great food, an awesome skipper and crystal clear waters.

Vertical Image

Cristi

Pikasea: aventură, distracție și un căpitan profesionist, povestitor și entuziast.

Marius nu lasă nevoile echipajului să treacă nedescoperite și vîn el vei găsi întotdeauna un partener gata de acțiune. Pe lângă Căpitan, excursia mai vine la pachet și cu câteva golfulețe, portulețe, străduțe, insulițe însorite cu vederi spectaculoase și mâncăruri gătite în stil grecesc. Trebuie neapărat să încercați mielul gatit in gutui în insula Hydra, și să nu uit, cea mai bună doradă dintre toate doradele este în Russian Bay. ☀️😁🚤🌴

Vertical Image

Corina

Keep up the good work și vânt din travers!

Pentru mine a fost o experiență inedită , care mi-a testat limitele -recunosc că sunt o persoană extrem de comodă iar pe barcă nu ai neaparat confortul oferit de un hotel. Dar a meritat din plin, am cunoscut oameni minunati și locuri noi, am simțit gustul libertății și al aventurii oferite de traiul pe barcă. Marius, căpitanul și călăuza noastră, ne-a arătat tainele navigației, tavernele pitorești cu mâncăruri și licori delicioase, plajele mai puțin bătătorite și oamenii frumoși ai locurilor. Recomand tuturor celor care vor să trăiască ceva diferit și sunt sătui de vacanțele convenționale în sistem all inclusive.

Vertical Image

Anamaria

Best trip ever!!

Best skipper, best locations, best food!

Vertical Image

hg

Pikasea Kids – un concept dedicat exclusiv unei vacanțe atipice de familie. Vacanța este gândită pe baza experienței noastre în lucrul cu copiii și este adaptată deopotrivă părinților, obținând astfel un concept unic, o experiență completă pentru tine și cei dragi ție: navigarea se face adaptat, locațiile de acostare sunt alese special pentru a oferi maxima siguranță și liniște pentru un somn cât mai odihnitor.

Programele noastre de relaxare de pe barcă sunt special gândite pentru activități comune și relaxante care să implice armonios întreaga familie. În acest fel, vă veți putea întoarce cu o experiență memorabilă și spectaculoasă pe care vrei cu siguranță să o împărtășești cu copiii tăi.

Pikasea Sail

RSS

Bulgarian Sail

All corporate workers and old hipsters, cancel any schedule for the next weekend! Do you