ajax loader
  • Ești influencer sau ai o comunitate de oameni faini alături de care vrei să te distrezi vara aceasta?
  • Îți plac alternativele mișto de vacanță și experiențele spectaculoase?
  • Iubești Grecia, marea, soarele, golfurile cu apă turcoaz și tavernele cu mâncare delicioasă?
  • Vrei să câștigi bani fără să depui foarte mult efort?

Devino partener Pikasea Sail și bucură-te de facilități multiple în oricare dintre destinațiile noastre de călătorie! Mai mult decât atăt, pentru fiecare prieten care se înscrie în turele noastre senzaționale, vei primi automat un comision direct în contul tău, pe baza înscrierii tale în lista de parteneri.

Cum funcționează?

Foarte simplu! Înscrie-te pe site-ul nostru în lista de parteneri Pikasea Sail prin formularul de mai jos sau trimite-ne un mail cu datele tale la adresa parteneri@pikasea.ro iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil și îți vom da un cod unic pentru tine. Orice inscriere sau achiziție care se face pe baza acelui cod atrage de la sine beneficii financiare direct în contul tău, în momentul confirmării rezervării.

Mai mult decât atât, dacă vrei să vii alături de noi într-una dintre vacanțele spectaculoase pe care le organizam, poți folosi sumele deja câștigate în contul tău, pe care noi le multiplicăm cu până la 50% și te poți bucura astfel de o experiență extraordinară de 7 zile în insulele grecești.

Prelucrarea datelor cu caracter personal*

Datele tale personale sunt necesare pentru a face o rezervare. În caz contrar, solicitarea ta nu va fi luată în considerare. Aceasta procedură legală, bazată pe consimțământ este destinată prospectării comerciale. Din momentul în care faci click pe “Trimite”, ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale. Poți contesta această utilizare a datelor prin retragerea consimțământului în orice moment. În conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2016/679, pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (denumit în continuare GDPR), ai dreptul la acces, rectificare, ștergere a datelor personale, dreptul de a limita procesarea, dreptul la portabilitatea datelor și dreptul de a stabili reguli pentru stocarea, ștergerea și comunicarea datelor cu caracter personal.

Fii partener Pikasea Sail!

Numele tău
Field is required!
Field is required!
Adresa ta de Email
Field is required!
Field is required!
Numărul tău de telefon
Field is required!
Field is required!
Care este comunitatea pe care o reprezinți?
Field is required!
Field is required!
Linkuri cu profilele tale de social media
Field is required!
Field is required!