ajax loader
1

Toți corporatiștii și hipsterii bătrâni să își anuleze orice program pentru weekend-ul următor! Vă e dor de mare, de vamă, de libertate?
Mai avem timp fix o săptămână să prindem ultimele 6 locuri disponibile pentru primul eveniment nautic al sezonului!

Cei de la Set Sail Nauticschool organizează o primă ieșire spectaculoasă pe mare, pe traseul Limanu-Balcik în weekend-ul următor!
Partea și mai atractivă e că timp de 2 zile poți descoperi de pe velier căluții de mare din vamă care își fac încălzirea pentru noul sezon,malul bulgăresc al mării negre unde poate scoicile de la Dalboka ne pot pune mari probleme siluetelor, nu mai zic nimic de taverna “El Simpatico” din marina Balcik, unde vom ancora steagul românesc.


Dacă vă simțiți și aventuroși, o să trageți din greu, pentru că veți putea învăța și naviga exclusiv pe vele alături de profesioniști veritabili. Nu de alta, dar costă doar 150 euro locul, bani în care pe lângă cazare, transport și experiență ai șansa să descoperi o comunitate nouă de oameni minunați!

Detalii despre flota disponibilă pentru acest eveniment aveți și aici, asta ca să inghițiți în sec dacă merge careva la muncă :)))

http://www.setsail.ro/fleets

Comment (1)

Lasă un răspuns