Oferte

Alege destinația preferată și
vino în cea mai frumoasă vacanță de până acum!

Răspunde-ne la câteva întrebări și vom creiona împreună cea mai frumoasă vacanță din viața ta.

Split – Brac – Hvar – Palmizana – Vis – Maslinica

Palma de Mallorca, Puerto Sóller, Puerto Pollença, Cala Rajada, Cala d’Or și Cabrera

Atena – Aegina – Poros – Hydra – Kythnos – Syros – Kea

Vino în PikASIA și bucură-te de experiențe autentice, plaje fabuloase și sălbatice, aproape pustii și mâncare cu adevărat delicioasă!

Vacanță de 7 zile pline de distracție, cultură, dans, vizitat și descoperit locuri și oameni minunați.

Vacanța Pikasea în Toscana va fi completată de sublimele drumuri desprinse din filme, podgorii nesfârșite sub apusuri aurii de toamnă, degustări de vinuri alese.

Pachete bonus

Într-o perioadă de incertitudine la nivel global, am pregătit pentru tine câteva facilități financiare, oferindu-vă posibilitatea achitării în multiple rate, tocmai pentru ca orice presiune pe bugetul de vacanță să fie minim.
*ofertele nu sunt cumulative, puteți beneficia doar de una **discount-urile se aplică exclusiv pe pachetele turistice ofertate în sezonul curent ***ofertele sunt disponibile pentru variantele strandard  de ambarcațiuni (velier 38-45 respectiv catamaran 40-42) în limita disponibilității acestora ****pentru orice ofertă personalizată se pot acorda reduceri în conformitate cu campaniile existente în momentul contractării  

Vrei să te bucuri de o vacanță senzațională și nu vrei să faci credit pentru ea? Nimic mai simplu!

Cu puterea minții, ca să folosim o licență celebră neaoșă, putem noi ca oameni să plătim un avans de 30% la semnarea contractului, care ne garantează locul pe yacht, și plătirea vacanței eșalonat, pe întreaga durată rămasă până la derularea acesteia, în acord cu prioritățile și posibilitățile dvs.

3% reducere la nivelul întregii vacanțe, pentru achitarea integrală în avans cu minim 90 de zile înainte de derulare.

Vino alături de 7 prieteni și ai discount de 3%
din prețul biletului tău la rezervarea unei bărci întregi (8 persoane).

Cel mai avantajos pachet din punct de vedere financiar, lansat pentru toți clienții și prietenii noștri și iubit de clienții anuali, care s-au bucurat deja de magia vacanțelor noastre și sunt 100% convinși și mulțumiți de alegerile făcute. Rezervă și plătește astfel o vacanță în avans până la sfârșitul anului pentru anul următor și te vei bucura automat de un discount cumulat și garantat de 10% din costul pachetului turistic ales.

Alege o vacanță de vis – 2 săptămâni – oricare 2 pachete consecutive10% discount din prețul total. Mai multe tichete, mai multe șanse de câștig.

3% reducere la vacanțele noastre de iarnă Pikaski organizate în Austria și Italia în sezonul de iarnă 2023.