ajax loader

Suntem sătui în mod cert de de veșnica problemă referitoare la vacanțe, concedii sau zile libere. Faptul că nu știm încotro să mai mergem în vacanțe fie cu persoana iubită, fie cu întreaga familie poate avea un efect negativ asupra întregii vacanțe. Dacă nu e ok? Dacă nu am ales bine destinația? Dacă nu este sigur? Ei bine, la toate aceste întrebări vine Pikasea cu un singur răspuns general valabil pentru toate întrebările de genul: C A R A I B E

Ce presupune o vacanță în Caraibe?

Aici totul este foarte simplu! Noi încercăm să vă luăm de pe cap toate grijile vis-a-vis de vacanța voastră și ne vom asigura că singura ta grijă este concediul de odihnă de după acest concediu. Bine, bine, dar cât mă costă și ce primesc o să întrebați:

Costul total al excursiei este de 980 de euro de persoană și include transportul cu avionul dus-întors fie cursă directă București – Martinica, fie cu escală București-Paris-Martinica. Preluarea echipajului se face de pe aeroportul din Martinica pentru a face transferul către marina unde este acostat velierul. Cazare 6 nopți la bordul celui mai spectaculos velier pe care vă veți îmbarca vreodată. „Stai! Veiler?”- DA! Un velier! Velierul este una dintre cele mai sigure ambarcațiuni existente la ora actuală, deci nu ai de ce să îți faci griji. Te asigurăm că singura ta grijă în cele 7 zile petrecute pe vas va fi că trebuie să te trezești devreme ca să nu pierzi răsăritul. Unde te poți caza în altă parte cu asemenea priveliște de dimineața până seara.

Pe lângă transport și cazare 7 zile pe velier, trimitem pentru tine un skipper român profesionist, adică un căpitan pentru velierul tău care să îți prezinte locurile, să nu te lase să pierzi nici o secundă de distracție sau nici o secundă de liniște. Stai liniștit! Tipul ăsta se știe și cu Jack Sparrow și cu Barbarosa și nu veți avea probleme cu pirații! Bine, decât dacă nu vă descurcați foarte bine cu băutul romului, atunci probabil vă va arunca peste bord; dar asta e altă poveste!

Dar ce o să faceți mai exact în cele 7 zile în Caraibe? Că am spus că o să dormim pe velier și că în fiecare zi albastrul oceanului o să vă încarce bateriile. Dar concret?

Ei bine, concret, avem pentru voi un tur al celor mai spectaculoase insule din Caraibe. și începem cu insula Martinica, cea de unde și plecăm, care e înțesată cu golfulețe senzaționale unde putem face kite-surfing, snorkeling sau băi nocturne în pielea goală (pentru aventurieri). Puteți cunoaște tradiția, cultura și gastronomia de pe fiecare din celelalte insule, bucurându-vă de o experiență completă și complexă a vacanței voastre.

Am zis că sunt mai multe insule nu? Haideți să vorbim și despre celelalte!

  • Dominica – este o țară insulară din Marea Caraibelor, aflat la sud de Guadelupa și la nord de Martinica. A fost numită Insula Naturii a Caraibilor, datorită frumuseții sale și a naturii neatinse de mâna omului. Pe insulă se află păduri dense în care se află multe specii de plante și animale rare. Denumirea ei vine de la cuvântul duminică, deoarece ziua în care Cristofor Columb a descoperit-o, 3 noiembrie 1498, era duminică.
  • Guadaloupe – muzica și dansul sunt foarte populare, interacțiunea dintre influențele africane, franceze, indiene și levantine dând naștere unor forme noi, specifice arhipelagului, cum ar fi muzica la biguinesau gwo ka à l base sau dansurile zouk sau toumbélé. În Guadelupa au loc numeroase festivaluri internaționale, cum ar fi Festivalul de Blues Creol, Festivalul Marie-Galante etc.Vestimentația tradițională feminină este unică, formată din numeroase straturi de materiale colorate, un rol important avându-l bijuteriile, în special din aur, din Guadelupa fiind originari și câțiva croitori celebri. Bucătăria din Guadelupa este din ce în ce mai apreciată, inclusiv peste hotare și în restaurantele șic din Paris.
  • Santa Lucia – limba oficială a insulei este engleza, dar mulți localnici vorbesc kweyol, care s-a transformat dintr-un dialect al limbii franceze într-o adevarată limbă cu gramatică proprie. Plajele fine, luxuriantele păduri tropicale, cele două conuri vulcanice de pe coasta de sud-est a insulei, Gros Piton, cu o înălțime de 797 metri și Petit Piton, de 750 metri sunt principalele puncte de interes din Sf. Lucia.
  • Martinica – sau Insula Florilor cum mai este ea cunoscută, este locul unde începe distracția. De aici plecăm, și aici ne vom întoarce o săptămână mai târziu cu lacrimi în ochi dar cu mâinile prin buzunare căutând fonduri să mai stăm un sejur!

Hai să facem reglajele de finețe ca să știi cum să iei legătura cu noi:

Ne trimiți un mail pe adresa plecinvacanta@pikasea.ro în care ne spui: Numele tău, numărul de telefon și adresa de corespondență. După aceea vei fi contactat de un coleg de-al nostru, tot marinar trăsnit, pentru a-ți comunica perioadele în care poți merge cu noi pe mare.

Ca să lămurim totul, mai facem următoarele specificații finale:

  • Prețul de 980 de euro reprezintă costul pentru 1 persoană, implicit pentru 1 loc în cabină.
  • Capacitatea unei cabine este de 2 locuri.
  • Singura ta grijă sunt banii de buzunar și de mâncare.
  • Dacă vrei să vii singur și să te lăfăi într-o cabină, te costă așa: 980 euro (locul tău) + 250 euro (locul pe care nu stă nimeni) = 1230 euro să stai singur.

Cred că te-am convins! Așteptăm mailul tău pe plecinvacanta@pikasea.ro și ne auzim după!