ajax loader

Croazieră în Grecia, Insulele Saronice

Lumeee, lumeeee!
Cea mai tare ofertă de vacanță de vară este acum disponibilă!

Young lady relaxing in the hammock set on the sail boat while sailing in the open sea

În ce constă programul “Prima Barcă“?

Pikasea Sail lansează programul “Prima Barca”, un pachet garantat, plin de distracție, plajă și experiențe culinare delicioase!

Programul nostru este disponibil între 18 mai și 5 octombrie și se derulează cu plecare din Atena, în zona insulelor Saronice!

În ce constă programul acesta? Foarte simplu! în fiecare săptămână, prima barca rezervata sau primele 8 locuri disponibile de pe acest traseu, vor putea fi achiziționate la prețul bombă de doar 369 euro? Pe bune????

Da, e pe bune! Dacă ești prima oară pe un velier sau vrei să te bucuri de o vacanță fantastică de 8 zile sau de ce nu, vrei doar să te relaxezi, noi garantăm prețul acesta pentru primele 8 persoane inscrise! Nu mai sta pe gânduri, rezervă-ți locul acum la linkul de mai jos și săptămâna în care vrei să te distrezi în vacanță. Primele 4 locuri din săptămâna 20-27 iulie sunt deja ocupate. Grăbește-te!

Oferta este disponibilă în următoarele condiții tehnice:

1. Doar primele 8 locuri înscrise dintr-o anumită săptămână pot beneficia de această facilitate.

2. Vacanța este ofertată pe ambarcațiuni yacht de tip velier cu 4 cabine duble – Jeanneau, Bavaria sau Beneteau.

3. Confirmarea rezervării și a prețului se face în funcție de numărul de locuri disponibile din săptămâna respectivă și se consideră validă în momentul semnării contractului și confirmarea integrală a plății aferente acestuia.

4. Prețul include rezervarea locului pe ambarcațiune pentru 7 nopți – 8 zile.

5. Prețul nu include costurile skipperului Pikasea (80 de euro de persoană), costul motorinei consumate (20 de euro de persoană pentru 1 săptămână), costuri de acostare (10 euro de persoană pentru toată săptămâna), costurile de aprovizionare – mâncare și băutură – după bunul plac, costurile meselor de la taverne, biletele de avion, costuri de intrare la muzee sau costuri de închiriere de atv sau scutere pentru plimbări suplimentare pe insule.

Detalii privind programul celor 8 zile de navigație și distracție