ajax loader

Dacă ești pentru prima dată pe o astfel de ambarcațiune, suntem convinși că iți vor fi foarte utile următoarele informații:

În primul rând, trebuie să știi că peste 70% din timp îl vei petrece pe yacht și pe plaje spectaculoase, deci e momentul cel mai bun să îți etalezi cele mai drăguțe costume de baie pe care le ai în garderobă. Bine, fie, poți să mai arunci și câteva accesorii care te vor face să arăți spectaculos în poze precum ochelari de soare, o pălărie de soare, musai o cremă de protecție cu factor cât mai mare și neapărat multă bună-dispoziție. 🙂

Velierul Pikasea

Ambarcațiunile Pikasea Sail sunt dotate cu tot ce ai avea nevoie:

 • 4 cabine a câte 2 persoane
 • cabine cu dulapuri proprii, așternuturi și prosoape
 • un living comun
 • bucătărie complet utilată cu aragaz, cuptor, frigider, chiuvetă, veselă și tacâmuri
 • 3 grupuri sanitare cu 3 toatele și 3 dușuri
 • aer condiționat
 • instalație de sonorizare

De asemenea vei găsi și un set de medicamente uzuale, deci e bine să îți iei în bagaj doar pastilele necesare în cazul în care suferi de o anumită afecțiune specifică.

Iată câteva imagini LIVE din vara 2019 cu doar câteva dintre velierele Pikasea pe care ai putea să îți petreci următoarea vacanță de neuitat:

Prezentarea velierului Pikasea în Russian Bay

Prezentarea unui velier cu 5 cabine

Velier cu 4 cabine și 3 grupuri sanitare

LIVE din dronă în marina Alimos

Catamaranul Pikasea

Ambarcațiunile Pikasea Sail sunt dotate cu tot ce ai avea nevoie:

 • 4 cabine a câte 2 persoane
 • cabine cu dulapuri proprii, așternuturi și prosoape
 • un living comun
 • 4 zone diferite de plajă și relaxare
 • bucătărie complet utilată cu aragaz, cuptor, frigider dublu, chiuvetă, veselă și tacâmuri
 • 4 grupuri sanitare, dotate fiecare cu toaletă și duș propriu 
 • instalație de sonorizare

De asemenea vei găsi și un set de medicamente uzuale, deci e bine să îți iei în bagaj doar pastilele necesare în cazul în care suferi de o anumită afecțiune specifică.

Iată câteva imagini LIVE din vara 2019 cu doar câteva dintre catamaranele Pikasea pe care ai putea să îți petreci următoarea vacanță de neuitat:

Catamaranul din Insulele Ionice

Primul catamaran din 2019

Prezentarea catamaranului nostru în Moni Island

LIVE din dronă în Porto Heli

Alte informații utile

În general, e bine să îți iei haine lejere, echipament sport, teniși cu talpă deschisă la culoare iar pentru seară îți poți lua o bluză cu mânecă lungă sau o cămașă draguță. Mai poți pune pentru cine sau plimbări mai romantice o rochiță sau ceva mai festiv, dar nu exagera, pentru că de cele mai multe ori, te vei întoarce cu majoritatea neutilizate.

Pentru un confort cât mai bun în cabina ta, îți recomandăm ca bagajul tău să fie unul pliabil astfel încât după ce îți vei aseza lucrurile personale în compartimentele dedicate să îl poți strânge pentru a nu ocupa spațiu inutil.

Despre răul de mare, numai de bine. Există și persoane care pot acuza câteodată și genul acesta de senzație ușor neplăcută care este provocată defapt de urechea noastră internă, principalul centru de echilibru. Din fericire, există numeroase soluții pentru aceasta, deci nu trebuie să te îngrijorezi (există medicamente dedicate ce pot fi luate înainte de plecare și mici trucuri marinărești care funcționeaza de fiecare dată). Skipperii noștri îți vor sta cu drag la dispoziție pentru a anticipa și rezolva orice situație neplăcută.

Nu uita actele voastre de identitate, pentru a nu avea nici un fel de surprize neplăcute pe traseu.

În cazul în care aveți copii iar în vacanță acesta este însoțit de doar unul dintre părinți, nu uitați că trebuie să aveți la voi o procură de la celălalt părinte.

Mai multe imagini găsiți pe paginile noastre de Facebook sau Instagram.

Dacă aveți orice fel de întrebări în legătură cu velierele noastre sau doriți să aflați mai multe detalii despre pachetele noastre de vacanță, trimiteți-ne un mesaj pe Facebook, sau sunați-ne la 0743.673.253. Vă răspundem cu drag în cel mai scurt timp posibil. 🙂