ajax loader

Grecia – Insulele Saronice

Traseu spectaculos, grad de dificultate ușor, traversări ușoare de câte 2 ore zilnic, în medie

Traseu: Atena – Aegina – Poros – Hydra – Spetses și retur

Perioada: 6 – 13 iulie

8 zile de dans, distracție, peisaje spectaculoase și iar dans

💃 🎉 🍹 🇬🇷 Această vacanță se adresează celor mai împătimiți dansatori și deopotrivă celor care abia au făcut primii pași de dans. Celor care vor o vacanță iesită din tipare dar în acelasi timp să păstreze ritmul și vibrația dansului și a muzicii latino, bucurându-se de peisajele magnifice pe care le oferă cu generozitate insulele grecesti, condimentate cu SALSA&SHRIMPS. Și bachata. Și kizomba.

🎉 Petreceri memorabile, workshopuri cu instructori internaționali, jocuri și concursuri cu premii mai mult decât interesante fac ca această vacanță să fie combinația perfectă între vis și realitate.

📌 Pregătește-te pentru 7 zile de dans, distracție, peisaje spectaculoase și iar dans, o aventură de neuitat care îți va părea mult prea scurtă.

Așadar și prin urmare, vom dansa până ne doare. 💃

Programul celor 8 zile de distracție maximă și dans

Sosire la Atena (în jurul orei 16:10), transfer cu shuttle bus de la aeroport către Marina Alimos (cca 45 minute). Preluarea ambarcațiunii și informarea grupului despre principalele norme de siguranță pentru petrecerea unei vacanțe senzaționale pe velier. După amiaza se poate folosi pentru o aprovizionare minimalistă cu ceea ce doresc membrii echipajului să consume. Seara petrecem în unul dintre cele mai faine cluburi de salsa, MALVAZIA, unde vom dansa și socializa și cu dansatorii locali. Noaptea se doarme pe barcă, în marină.

Mic dejun la bordul ambarcațiunii (pregătit de participanți, împreuna cu skipperul). Urmează un moment de înviorare și primele mișcări ale coregrafiei pe care o vom învața pe parcursul vacanței. În jurul orei 9.30 se ridică ancora și se pornește spre prima insulă, Aegina – insula fisticului. Traversarea durează în medie 2.30h, timp în care tot echipajul se acomodează cu senzațiile, cu ambracațiunea și începe să se bucure și să se relaxeze cu adevărat de vacanță.

Se acostează în marina Aegina, se vizitează străduțele minunate și zonele din apropiere. Plaja ne așteaptă pentru primul workshop oferit de instructorii parteneri Pikasea. Seara se petrece la tavernele savuroase din marină, skiperii Pikasea Adventures știu întotdeauna cele mai bune și accesibile locuri de mâncat iar apoi ne distrăm în PANTEREI CLUB.

Mic dejun, înviorare și continuarea coregrafiei. În jurul orei 9:30 se pornește spre cea de-a 2 insulă magnifică, Poros. Traversarea durează aproximativ 2 ore iar pe traseu facem câteva opriri pentru baie, sărituri, distracție și plajă în unul dintre cele mai drăguțe golfuri, Russian Bayunde se va ține următorul workshop, urmând ca urmând ca în a doua parte a zilei să acostăm în portul Poros. Istoria cu stomacele infometate se repetă după o zi de distracție, tavernele din marină fiind de-a dreptul senzaționale iar peste noapte rămânem pe vas.

Mic dejun, înviorare și continuarea coregrafiei. În jurul orei 9:30 ponirm spre Hydra, una cele mai frumoase capitale de insulă. Ne oprim pe traseu pentru plajă și distracție, ajungem după prânz și ne oprim într-un golf senzațional de pe insulă (Manadraki), unde vom și rămâne peste noapte, la ancora, dacă vremea ne permite. Cu un taxi boat (5 min – 2 euro/persoană) sau pe jos (preț de 20 de min) se ajunge în capitală, un loc senzațional încarcat de romantism, imagini boeme, cultura și tradiții. Odată ajunși în sălbatica și autentica insulă Hydra vom fi întâmpinați de măgăruși – singurul mijloc de transport de pe insulă, sau descoperim la pas peisajele magnifice. Seara putem servi cina la o tavernă tradițională iar apoi ne adunăm pentru o seară de jocuri interactive. Cazare pe vas.

Mai întâi de toate se face o baie în golful cu apă de smarald și apoi se savurează cafeaua, mângâiați de razele blânde ale soarelui ce a reușit să treacă peste munte. Se stabilește de comun acord cu echipajul, se poate rămâne încă o zi pe Hydra pentru golfuri spectaculoase, snorkeling, plaja, distracție sau se poate porni spre insula următoare, Spetses. Spetses este o insulă cu un puternic caracter tradițional, porturi idilice și golfuri deosebite, deci în continuare ne vom bucura de magica rețetă a insulelor grecesti (apa, soare, distracție, mâncare, relaxare…).

Pentru ca distracția să fie la cote maxime și pe această insulă, avem după amiaza worksop, iar seara o vom încheia cu un concurs de Jack&Jill, unde fiecare participant își va etala valentele de super dansator. Cazare pe vas.

Mic dejun, înviorare și continuarea coregrafiei. În jurul orei 9:30 se pornește înapoi spre insula Poros, mult prea ofertantă din punct de vedere turistic, și se fac opriri pentru plajă și vizitat. Seara se petrece în marină sau în golf (Russian Bay), având acces și la spectacole tradiționale de dans și buzuki, cu specific grecesc.

Distracția se înneacă spre seara în râuri de vin grecesc, pline de sulfiți și tentacule de caracatițe sau creveți rătăciți pe grătar și stropiți cu sos de vin și mirodenii. Iar apoi vom da cea mai răsunătoare și mai vibrantă petrecere din galaxie.

Mic dejun, înviorare și continuarea coregrafiei. În jurul orei 9:30 se pornește spre Atena, cu opriri în insulițe și golfuri spre refacerea stocului de fistic din marina de pe insulă Aegina pentru acasă. Dacă vremea o permite, se poate rămâne în Aegina peste noapte iar plecarea spre Atena se va face în dimineața următoare, la ora 7.00.

Vă recomandăm o vizită în centrul istoric al Atenei (deplasarea din port se poate face cu mijloace de transport în comun). Seara, odihnă pe vas, în port.

Se pornește spre Atena, în ultima traversare din acest sejur. Se fac ultimele poze, se finalizeaza sticlele de băutură și se fac planurile pentru o nouă vacanță pe velier alături de noi, fiind astfel o aventură și o adevarată experiență memorabilă. Dacă sosirea, din cauza condițiilor meteo, s-a făcut cu o seară înainte, se poate vizita centrul senzațional al Atenei de dimineață până în jurul orei 14.00, ora la care cei sosiți cu avionul trebuie să se îndrepte spre aeroport.

Debarcare de pe vas și transferul marina – aeroport cu shuttle bus pentru decolarea de la ora 16:00, cu destinația Cluj-Napoca.

Aventura a luat sfârșit dar… așteptăm să reveniți pentru a continua expediția către tărâmuri noi. 🙂

Ambarcațiuni:

  • velier 4 cabine – 8 persoane – preț – 549 euro / persoană
  • catamaran deluxe – 4 cabine – 8 persoane – 845 euro / persoană 

Pachete bonus

Alege o vacanță de vis – 2 săptămâni – oricare 2 pachete consecutive: 20% discount din prețul total. Mai multe tichete, mai multe șanse de câștig!

Vino alături de 7 prieteni și ai discount de 50% din prețul biletului tău!!! Simplu! Dacă găsești mai ieftin, știi continuarea 🙂

Plătești integral vacanța cu 90 de zile înainte și ai o reducere de 10%

Vrei să te bucuri de o vacanță senzațională și nu vrei să faci credit pentru ea? Nimic mai simplu!

Cu puterea minții, ca să folosim o licență celebră neaoșă, putem noi ca oameni să plătim un avans de 99 de euro, pentru a ne rezerva locul pe yacht și apoi doar 59 euro pe lună?

În funcție de perioada rămasă disponibilă până la vacanța ta, diferența o vei plăti integral cu minim 14 zile înainte de magica ta vacanță! Nu mai zic nimic despre preț care rămâne fix și dobânda 000!!!

Cere o ofertă personalizată

Hai în vacanță!

  • - numărul de persoane -
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7