Asigurare

Siguranța în vacanța Pikasea

Siguranța în vacanțele Pikasea este întodeauna prioritatea noastră numărul unu și nu este niciodată negociabilă, tocmai de aceea venim întotdeauna cu o serie de recomandări pentru ca presiunea pe bugetul vostru să fie minim și să eliminăm încă din fașă orice posibile riscuri la care vă puteți expune până la derularea sau pe parcursul vacanței, în acord cu prioritățile și evoluția provocărilor și incertitudinilor din ultimii ani.

În acest sens, încă de la primele semnale ale incertitudinilor generate de pandemia, prioritatea noastră a fost securizarea tuturor avansurilor și sumelor achitate de către prietenii noștri către firmele de charter sau proprietarii autorizați ai ambarcațiunilor selectate.

Mai mult decât atât, am creat un sistem complet de asigurare bazat exclusiv de societăți de asigurare certificate, naționale și internaționale prin care toți prietenii noștri să aibă certitudinea că nu vor pierde nici un ban (ci dimpotrivă, chiar să îi recupereze integral, în funcție de situațiile specifice apărute). 

Ne bucurăm să anunțăm că anul acesta Pikasea este partener oficial al companiei de asigurări Pantaenius, asiguratorul de top din Europa pentru ambarcațiuni de tip velier și catamaran.

Tipuri de asigurare:

Asigurare personală și
a garanției ambarcațiunii

Situații acoperite de asigurare:

Asigurarea responsabilității
skipperului

Situații acoperite de asigurare:

Dacă aveți orice fel de întrebări în legătură cu ambarcațiunile noastre sau doriți să aflați mai multe detalii despre pachetele noastre de vacanță, trimiteți-ne un mesaj pe Facebook, sau sunați-ne la 0743.673.253. Vă răspundem cu drag în cel mai scurt timp posibil.

Cere o ofertă personalizată, adaptată nevoilor
familiei tale sau grupului tău de prieteni Hai în vacanță!