Pikasea, croatia,

The Croatian Experience

Croația…visul oricărui iubitor de mare! În apele turcoaz ale Dalmației sunt risipite peste 1.000 de insule, casa celor mai frumoase plaje cu pietriș, orașe medievale, porturi antice, monumente UNESCO lăsate moștenire de venețieni, restaurante ascunse printre măslini și orașe cetate făcute celebre de cei mai mari marinari ai lumii. Acestea sunt doar o mică parte din motivele care fac Croația cea mai populară destinație pentru sailing.

THE CROATIAN EXPERIENCE

Itinerariu cu adevărat spectaculos

The Croatian Experience începe în Split, acest oraș care combină istoria Dalmată și modernismul într-o manieră spectaculoasă. Poate vrei să vizitezi Brac, cu străduțele ei ascunse și pădurile dese care se termină direct în apele turcoaz ale Adriaticii. Sau mai bine mergem să petrecem în cel mai viu oraș Hvar, supranumit de turiști Ibiza Croației.

 

luxury yacht in the marina at sunset lights in Croatia
Young girl walking through ancient narrow streets on a beautiful summer day

Experiențe fabuloase

Palmizana este un alt loc secret spectaculos la 10 min distanță cu barca; o oază de liniște unde soarele întră în mare ca un cub de gheață într-un pahar de vin… pur și simplu îl absoarbe.

Mai departe navigăm spre insula Vis. Nu întâmplător se numește așa. Acest loc se află în topul primelor 5 cele mai frumoase insule dintre cele 1000 din Croația. Un paradis al orașelor perfecte de carte poștală, amplasate în golfuri, plină de peșteri și plaje ascunse și înconjurată de apă în fiecare nuanță de albastru imaginabilă. Vis este o destinație idilică pentru a explora, a lua masa și a îmbrățișa ritmul vieții dalmației. Cu siguranță nu vom rata nici faimoasa lor caracatiță, la „peka”.

Croatia, Brac island, Bol. Beautiful view of pebble beach on Adriatic sea with small restaurant

Urmează Maslinica, de pe insula Solta. Partea de sud a golfului se mândrește cu o frumoasă pădure de pini cu plaje stâncoase izolate. În fața lui se află un arhipelag de șapte insulițe, făcând Maslinica unul dintre cele mai minunate locuri din Marea Adriatică. Frumusețea naturii înconjurătoare este în armonie cu vechiul castel și cu casele pitorești de piatră.

Te-am convins?

Hai cu noi în într-o premieră în istoria Pikasea, între 30 iulie – 7 august, pe o ambarcațiune spectaculoasă să ne bucurăm de o vacanță fabuloasă.

The Croatian Experience

Putem găti pe barcă? Cum va fi? Ce vom mânca???

Pe barcă nu ai nici un fel de constrângeri. Toate bărcile sunt dotate cu living-uri și bucătării complet utilate, cuptoare și tot ce ai avea nevoie.

Aici puteți vedea deja celebra noastră reteță Pikasea, “Caracatiță Galiciană”, pregătită pe unul dintre veliere noastre. Rămâneți până la final pentru verdict.

***Ne cerem scuze că nu am apucat să facem mai multe poze, s-a mâncat mult prea repede.

Așadar, dacă vreți să dați uleiul de măsline, tzatziki-ul și oregano pe noi preparate delicioase și experiențe memorabile, hai repejor, locurile sunt limitate!

Turquoise water of Adriatic sea bay on Hvar island with franciscian monastery and boats in Dalmatia region, Croatia

Te-am convins?

Traseul The Pikasea Croatian Experience:

Split – Brac – Hvar – Palmizana – Vis – Maslinica

Ambarcațiuni disponibile pentru săptămâna 22 – 29 iulie:

Cu cine vii în vacanță?

Formate de vacanță

Oferim două tipuri de vacanțe: Pikasea Social Adventures și Pikasea Family Adventures

Cât costă o vacanță pe yacht?

Trebuie să îmi vând un rinichi?

Din fericire, am reusit sa eficientizăm costurile astfel încât să vă puteți bucura de o vacanță fabuloasă la prețuri corecte și atractive și presiunea pe bugetul vostru de vacanță să fie minimă. Așadar, vacanța pe barcă presupune următoarele costuri:

Cazarea pe barcă

Fee-ul skipperului

Combustibil barcă

Mâncare

Asigurarea bărcii

Dacă aveți orice fel de întrebări în legătură cu ambarcațiunile noastre sau doriți să aflați mai multe detalii despre pachetele noastre de vacanță, trimiteți-ne un mesaj pe Facebook, sau sunați-ne la 0743.673.253. Vă răspundem cu drag în cel mai scurt timp posibil.

Hai în vacanță! Trust me, it's fabulous!

Numele tău
Field is required!
Field is required!
Adresa ta de Email
Field is required!
Field is required!
Numărul tău de telefon
Field is required!
Field is required!
 • - numărul de persoane -
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
- numărul de persoane -
Field is required!
Field is required!
 • - formatul de vacanță -
 • Pikasea Social Adventures (adult only)
 • Pikasea Family Adventures
 • Mixt (Social & Family)
- formatul de vacanță -
Field is required!
Field is required!
Cod PROMO
Field is required!
Field is required!