ajax loader

Catamaran Bali 4.1

Compartimentare: 4 cabine duble cu 4 grupuri sanitare și 4 dușuri

Lungime: 11,88 m

Despre Bali, ca si producator de modele spectaculoase de catamarane, v-am mai povestit. Modelul acesta, Bali 4.1 aduce o serie de upgrade-uri ergonomice, design si optimizari de spatii, fata de modelul 4.0, solutii gandite si construite pentru ca satisfactia si confortul clientilor sa fie maxime.

Explorați fiecare colțișor posibil cu filmarea noastră 360° de mai jos:

 

Este alegerea ideală pentru o gașcă de 8 persoane sau familiile cu copii ce își doresc combinația perfectă și echilibrată între cabine spațioase (fiecare dotate cu grup sanitar propriu), bucătărie generoasă-multifuncțională și echipată cu absolut tot ce e necesar, chiar și cu expresor, saloane interioare și exterioare, lounge exterior, unde se pot petrece serile spectaculoase și multiple zone dedicate plajei, relaxării sau distracției.

Acest model dispune de asemenea de o serie de facilități menite să mărească nivelul de confort și independență al vacanței voastre. Așadar și la acest catamaran avem generator, aer condiționat și invertoare (ce oferă accesul la curent 220V permanent) și water-maker, un dispozitiv care face apa dulce și care oferă independența maximă a ambarcațiunii, lăsând mai mult timp pentru distracție și mai puțin stres pentru realimentări.

Yachtul acesta se bucura de o canapea suplimentara, amplasata in pupa, un frigider cu ult mai generos si spatii interioare, bai si dusuri mai mari si aerisite. Anul acesta, Bali 4.1 este foarte prezent in solicitarile prietenilor si clientilor nostri si este un catamaran foarte bine echilibrat intre pret si facilitati oferite!

Cere o ofertă personalizată, adaptată nevoilor familiei tale sau grupului tău de prieteni
Hai în vacanță!