Catamaran Lagoon 40

Lagoon 40
  • Tip :
    Catamaran
  • Lungime :
    11.74 m
  • Compartimentare :
    4 cabine duble cu 4 grupuri sanitare și 4 dușuri

De ce să aleg această barcă?

Modele producătorului Lagoon sunt spectaculoase și se bucură de numeroase facilități ergonomice, gândite pentru a crește gradul de confort și spectaculozitate a unei vacanțe, pentru utilizatorii entuziaști. Principala inovație a acestora este zona din față, care se bucură de o plasă transparentă și foarte rezistentă, pe care va puteți bucură de băile de soare de pe parcursul zilelor toride de vara și momentele de relaxare de pe parcursul serilor superbe, sub bolta înstelată perfectă.

Modelele disponibile în portofoliul nostru se bucură de 4 cabine duble, fiecare având acces la câte o baie proprie și duș, iar salonul și bucătăria centrală sunt complet dotate și utilate, astfel încât vacanță voastră să fie cu adevărat fabuloasă. Catamaranul, ca și plus față de velierele noastre, dispune constructiv de numeroase spații și zone de intimitate, având amenajate o multitudine de zone de plajă și relaxare, unde va puteți savura în liniște un cocktail delicios și vă puteți bucura de soarele minunat din insulele însorite grecești.

Spațiile comune sunt supradimensionate și combină ergonomia cu utilitatea tuturor facilităților ambarcațiunii, pentru ca vacanța ta să fie una de neuitat.

*Modelul Sol Invictus este disponibil numai la cerere

Catamaran Lagoon 40 - prezentare 360°, 4K

Explorați fiecare colțișor posibil cu filmarea noastră 360° rotind telefonul sau glisând cu degetul pe ecranul device-ului.

Indicatii filmare 360
Photo: Nicolas Claris
Photo: Nicolas Claris
Photo: Nicolas Claris
Photo: Nicolas Claris
Camaran 40-45, Lagon 42-45,
Photo: Nicolas Claris
Photo: Nicolas Claris
Catamaran, Bali 4.1, toaleta,
Photo: Nicolas Claris
Catamaran, Bali 4.1, toaleta,
Photo: Nicolas Claris
Bali 4.1, compartimentare, catamaran,