ajax loader

Velier Beneteau Oceanis 51.1

Compartimentare: 4 cabine duble cu 4 grupuri sanitare și 4 dușuri

Lungime: 15.4 m

Anul acesta le-ați văzut pe toate! Zicem asta pentru că ați văzut tot felul de bărcuțe, mâncare, distracție și experiențe cu adevărat #fabuloase pe care ne-am dorit să le împărtășim cu voi. Într-un mod aproape ciudat ,ne-ați răsfățat cu like-uri și inimioare și ne-ați fost alături, fapt ce ne-a îndârjit și ne-a convins că ceea ce facem, facem foarte bine. Orice vacanță Pikasea pornește în schimb de la elementul principal ce ne va oferi maximul suport și “teren de joacă“ pentru o întreagă săptămână și-o vacanță de vis – yachtul.

Ușor-ușor prietenii noștri clienți vor să încerce lucruri și experiențe diferite, de la un an la altul. Și așa s-a născut și acest tip-nou de solicitare, de vacanță pe velier-confortabil, ceea ce îmbină cu succes aventura velierului cu magia și confortul.

Iar răspunsul potrivit în această situație este Oceanis 51.1, pe care l-am inclus cu mult entuziasm în portofoliul nostru din sezonul 2021.

Toamna aceasta am testat-o în cadrul celui mai entuziast eveniment de sailing al toamnei, #CycladesXXI, o tură de pregătire, sailing și distracție organizată de Set Sail Nauticschool. Nu maxim, dar credeți-mă, barca asta a stat impecabil pe vânt de 25-30 de noduri și valuri de 3 m, atingând pe vele o viteza spectaculoasă pentru noi, de 13.5 noduri!!!

Dacă mai punem și faptul că s-a dovedit surprinzător de economică pentru o săptămână de Ciclade, motorasul a păpăt, pentru ditamai mastodontul, doar 146 de litri, barca a luat 6 stele aurii și strălucitoare din 5 posibile.

Aceasta barcă este una cu adevărat magică, cum rar poate ați văzut. Are 4 cabine duble, fiecare cu baie proprie și duș, lucru poate mai rar întâlnit la veliere. Mai mult decat atât, distribuția spațiilor este una foarte ergonomică și orientată maxim spre confortul pasagerilor, detaliii care o fac o barcă perfectă pentru vacanțele noastre de vară. Dacă mai punem și faptul că anul de producție al acesteia este 2020, că producatorul s-a gândit deja să o echipeze cu toate sistemele necesare pentru confort (generator, aer condiționat, invertoare, bow-thruster, frigidere, webasto și … și… chiar și televizor), ce-am putea să mai spunem despre ea.

Explorați fiecare colțișor posibil cu filmarea noastră 360° de mai jos:

Cere o ofertă personalizată, adaptată nevoilor familiei tale sau grupului tău de prieteni
Hai în vacanță!