ajax loader

Velier Bavaria 46 Cruiser

Compartimentare: 4 cabine duble cu 3 grupuri sanitare și 4 dușuri

Lungime: 14,4m

Lățime: 4,35m

Bavaria 46 este una dintre cele mai apreciate si intalnite modele de ambarcatiuni, ce atrage un numar din ce in ce mai numeros de turisti. Incepand cu acest an, modelul acesta face parte din portofoliul nostru de ambarcatiuni, pe care le punem la dispozitia prietenilor nostri.

Este un velier deosebit, ce dispune de 4 cabine duble si 3 grupuri sanitare si 4 dusuri, inclusiv cel de punte, un salon generos, o bucatarie complet dotata si echipata si o zona exterioara de petrecere a timpului liber foarte confortabila, pentru 8-9 persoane.

Modelul acesta se bucura de interesul turistilor si datorita platformei de baie exterioara, care se extinde si coboara armonios, pana la suprafata apei.

Este unul dintre cele mai spatioase modele din clasa sa, cu o lungime totala de 14,4m si o latime de 4,35m. El dispune de obicei de 2 sau 3 rezervoare cu apa, cu o capacitate cuprinsa intre 450 si 800 de litri si de un rezervor de combustibil de 210 litri, mai mult decat suficienti pentru o saptamana.

Pentru a nu crede că mâncarea pe ambarcațiunile Pikasea este austeră, limita satisfacției papilelor gustative este dată doar de imaginația și priceperea echipajului. Ingrediente gustoase avem, cuptoare avem, frigider avem, scoici proaspete avem, fomică avem!

Cere o ofertă personalizată, adaptată nevoilor familiei tale sau grupului tău de prieteni
Hai în vacanță!