Boat Friends

Pikasea Boat Friends

Ce este “Pikasea Boat-Friends”?

Ahoooooi skippeeeeers! După cum ne știți, suntem permanentă căutare de idei năstrușnice, care să vină de fiecare dată în ajutorul vostru și să vă creeze toate premisele unei vacanțe pe yacht cu adevărat fabuloase.

Dacă numele campaniei noastre nu vă spune foarte multe lucruri, o să vă povestim noi pe-ndelete. Pikasea Boat Friends este o vacanță dedicată vouă, pasionaților de sailing și posesori ai magicelor permise de navigație (skipperilor), care vă doriți să vă alăturați unei flote de ambarcațiuni, fie doriți să vă bucurați de experiențe verificate marca Pikasea și pur și simplu vreți să ne distrăm împreună. Mai mult decât atât, conceptul vă oferă foarte multe avantaje, ce vă vor elimina toate incertitudinile legate de traseul parcurs, acostari, marine sau cele mai frumoase experiențe, de care să vă bucurați alături de prietenii voștri în cea mai frumoasă vacanță planificată de voi.

Pikasea, boat, friends,

Pikasea Boat Friends

Ce conține pachetul “Pikasea Boat-Friends”?

Pikasea, boat, friends,
Pikasea, boat, friends,

Pikasea Boat Friends

Costul pachetului “Pikasea Boat-Friends”

Pentru că ținem de fiecare dată cu casa, rezervarea pachetului până la data de 1 februarie 2023 îți garantează o reducere 30% din costul de bază de 500 euro. Da, ai citit bine! Dacă te alături flotelor noastre până în februarie 2023, poți beneficia de toate aceste avantaje la prețul de 350 euro. După data de 1 februarie, costul integral al pachetului este de 500 EURO.

Pikasea Boat Friends

Care sunt obligațiile tale?

Tot ce trebuie să faci este să îți strângi gașca de prieteni cu care vrei să mergi în vacanță și să îți rezervi locul în cadrul flotei.

Poți opta astfel pentru oricare dintre cele 2 formate disponibile în programele noastre:

  • Family – dedicat familiilor cu copii
  • Social – disponibil doar pentru adulți single sau cupluri

Întreaga noastră comunitate este formată din oameni mișto, de foarte bună calitate, ce vin dornici și deschiși să se bucure de experiențele minunate marca Pikasea. Barca voastră poate avea astfel și independența maximă față de programul flotei iar singura obligație este ca în cadrul evenimentelor comune la care participi, să respecți recomandările organizatorilor și regulile de bun-simt, de conduită și bună-practică marinărească.

Strânge-ți gașca de prieteni și hai în vacanță!

Numele tău
Field is required!
Field is required!
Adresa ta de Email
Field is required!
Field is required!
Numărul tău de telefon
Field is required!
Field is required!
  • - tipul de ambarcațiune cu care te alături flotei -
  • Velier
  • Catamaran
- tipul de ambarcațiune cu care te alături flotei -
Field is required!
Field is required!

Dacă ai orice fel de întrebări în legătură cu ambarcațiunile noastre sau dorești să afli mai multe detalii despre pachetele noastre de vacanță, trimite-ne un mesaj pe Facebook, sau sună-ne la 0743.673.253. Îți răspundem cu drag în cel mai scurt timp posibil.