Party Pikasea & Pikaski

10 decembrie, ora 19.00

Save the date!

 Pe toți ne-au apropiat în acești ani vacanțele de vară și de iarnă; ne-au adus mai aproape de prieteni, de familie, de noi, de libertate. 

În fiecare an, într-un fel sau altul, am ales să împărtășim bucuria de a fi împreună și ne-am reunit, fie fizic, fie virtual, la unul dintre cele mai îndrăgite evenimente destinate tuturor prietenilor noștri, noaptea devoratorilor de vacanțe! Cu atât mai mult, în fiecare an am ales să oferim unor copii sau familii cu situații real critice șansa unor sărbători mai bune, mai adevărate. 

Anul acesta, Pikasea Sail și Pikaski Adventures și-au stabilit ambasada acestui eveniment magic într-o locație de excepție: Embassy One, Lahovari – Piața Română, Bucureșți.

cadouri-2019

Trust me, it will be fabulous!

Concert Mihai Mărgineanu

Vino la cel mai entuziasmant eveniment al iubitorilor de vacanțe, unde pe lângă toate concursurile și premiile nebune de care te vei putea bucura, ți-am pregătit foarte multe surprize: muzică live, DJ, jocuri, animatori și artiști fabuloși cu adevărat! 

Surpriza serii vine din partea celui mai iubit artist român, de către femei, Mihai Mărgineanu, care va susține un concert incendiar și se va alătura astfel cu drag demersului nostru social. 

Donațiile se pot face fie prin achiziția de bilete specifice sau în locație. 50% din încasările acestui eveniment vor fi direcționate către Asociația Bonafide București care se ocupă direct de soluționarea cazurilor familiilor.

Bilete:

  • 125 Ron –  loc la masă – 40 de locuri disponibile
  • 95 Ron – loc în picioare – 150 de locuri disponibile
  • 50 ron – 1000 de locuri – donație (nu permit accesul la eveniment, donatia este orientată 100% către cazurile sociale selectate)

10 decembrie, începând cu ora 19.00

Hai la party! Trust me, you’re fabulous!