Party Pikasea & Pikaski

16 decembrie 2023, ora 18.00

Save the date!

Pe toți ne-au apropiat în acești ani vacanțele de vară și de iarnă; ne-au adus mai aproape de prieteni, de familie, de noi, de libertate.

În fiecare an, într-un fel sau altul, am ales să împărtășim bucuria de a fi împreună și ne-am reunit, fie fizic, fie virtual, la unul dintre cele mai îndrăgite evenimente destinate tuturor prietenilor noștri, Noaptea Devoratorilor de Vacanțe! Cu atât mai mult, în fiecare an am ales să oferim unor copii sau familii cu situații real critice șansa unor sărbători mai bune, mai adevărate. 

Anul acesta, Pikasea Sail și Pikaski Adventures si Moș Crăciun se intorc cu maxim entuziasm la „ambasada” acestui eveniment magic într-o locație de excepție: Embassy One, Lahovari – Piața Română, Bucureșți.

party pikasea & pikaski 2023

Trust me, it will be fabulous!

Vino la cel mai entuziasmant eveniment al iubitorilor de vacanțe, unde pe lângă toate concursurile și premiile nebune de care te vei putea bucura, ți-am pregătit foarte multe surprize: muzică live, DJ, jocuri, animatori și artiști fabuloși cu adevărat!

Donațiile se pot face fie prin achiziția de bilete specifice sau în locație. 50% din încasările acestui eveniment vor fi direcționate către Asociația Bonafide București care se ocupă direct de soluționarea cazurilor familiilor ce au nevoie de suportul nostru.

Bilete:

  • 125 Ron –  loc la masă – 40 de locuri disponibile
  • 95 Ron – loc în picioare – 150 de locuri disponibile
  • 50 ron – 1000 de locuri – donație (nu permit accesul la eveniment, donatia este orientată 100% către cazurile sociale selectate)

16 decembrie, începând cu ora 18.00

Hai la party! Trust me, you’re fabulous!

cum ne-am distrat în 2022

Să ne amintim...

10 decembrie 2022 – O noapte magică alături de sute de oameni fabuloși! În video alăturat puteți vedea cum a fost la „Noaptea devoratorilor de vacanțe Pikasea si Pikaski 2022”, petrecerea dedicată tuturor iubitorilor de vacanțe pe apă, indiferent de starea ei de agregare. A fost un eveniment energic, plin de viață, așa cum v-am obișnuit de fiecare dată, dar parcă, de data aceasta, magia și vibrația voastră ne-a depășit așteptările!