Pikasia, Thailanda,

Hai în PikASIA

Pentru că ne-am dorit atât de mult să ajungem în țara zâmbetelor, vom porni în această aventură împreună, mai dornici de călătorie, mai optimiști și deschiși ca niciodată.

Propunerea noastră constă într-o adevărată aventură fabuloasă în care preț de 14 zile să vă bucurați de maximul experienței asiatice, trecute prin filtrul fabulos Pikasea.

Traseu propus: Bangkok, Golful Thailandei: Trat – Ao Salakpet – Koh Wai – Koh Rang – Koh Kood – Koh Mak – Koh Chang, Zona de nord Chiang Mai și Chiang Rai

Perioada: 22 februarie – 7 martie 2024

Odată aterizați la Bangkok, vom avea la dispoziție două nopți de cazare, la un hotel minim 4 stele cu piscină pentru a ne putea acomoda cu noua noastră destinație și pentru a descoperi secretele acestui oraș magic și vibrant.

Vom vizita exuberantul oraș, cu faimoasele temple, piețe plutitoare și night market-uri, iar apoi ne vom face băgăjelul și ne vom îndrepta către Arhipelagul Koh Chang, care este un parc marin național și este recunoscut pentru unele dintre cele mai bune ancoraje, plaje și golfuri ascunse din Asia.

Pikasea in thailanda

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Pikasea Sail (@pikasea_sail)

Cu 52 de insule mari și mici, cu plaje lungi și albe și recife de corali neatinse, Trat oferă peisaje încântătoare și ascunzători liniștite pentru iubitorii de plajă și natură.

Ne vom caza o noapte în Trat după care ne îmbarcăm pentru cea mai tare tură de sailling în Golful Thailandei!

Care este traseul?

După un check-în la bază și un briefing în micul sat de pescari din Ao Salakpet, vom naviga 3-4 nm spre sud, în afara golfului, spre micuța insulă Koh Wai, unde există câteva stațiuni și restaurante mici. Koh Wai este un paradis cu adevărat relaxat – fără sate, fără drumuri, fără bancomate, fără magazine sau farmacii.

Luați câteva cărți bune, pentru că nu există nici baruri sau viață de noapte! Și internet foarte, foarte lent… dacă aveți noroc! Aceasta este cu adevărat viața simplă.

A două zi vom naviga 4-5 nm spre sud până la grupul de insule Koh Rang, o colecție de 12 insule, care fac parte din Parcul Marin Koh Chang. În mijlocul zilei, călătorii de o zi din Koh Chang consideră că acesta este un loc popular de explorat, dar dimineața devreme și după-amiază târziu, vom avea Koh Rang doar pentru noi.

Coasta de est are mai multe plaje frumoase cu nisip alb, dintre care cea mai bună se află pe coasta de sud-est. Apele turcoaz limpezi oferă posibilități ample de snorkeling, înot și scufundări, de obicei cu vizibilitate bună și o mulțime de pești colorați de observat.

Continuăm să ne îndreptăm spre sud pentru a explora o insulă mai mare și încă nedescoperită de tumultul comercial, Koh Kut (cunoscută și sub numele de Koh Kood). Aceasta este una dintre cele mai mari insule din Thailanda, fiind la aproximativ 25 km de la nord la sud și la 12 km de la est la vest și situată la nord de granița cu Cambodgia.

Koh Kut astăzi este așa cum erau Phuket și Koh Samui acum 20 de ani. Plajele, junglele și cascadele vă așteaptă să explorați pe uscat, iar apele cristaline vă invită să înotați, să faceți snorkeling și să vă scufundați toată ziua. Această insulă poate oferi numeroase golfuri și plaje de explorat pe parcursul mai multor zile. Aici vom avea posibilitatea de a ne bucura de frumusețea unor ancorări nocturne în golfuri senzaționale sau ancorarea în proximitatea stațiunilor și experiența cinelor pe mal, la restaurante tradiționale.

Întorcându-ne din nou spre nord, găsim insula Koh Mak – la jumătatea distanței dintre Koh Kut și Koh Chang, acesta este un alt paradis, cu 25 km de plaje superbe, vederi uimitoare, localnici prietenoși și ape albastre limpezi.

Și mai bine, nu există dealuri mari ca pe Koh Chang și Koh Kut, așa că este mai mult ca o insulă clasică pustie. Mersul pe jos, cu bicicleta sau cu motocicleta este posibil, pentru a explora plantațiile interioare de nucă de cocos și banane, sau satele de pescari și vegetația de mangrove de pe coastă.

Ultima noapte și cea mai importantă o vom petrece în acest mic golf de pe coasta de sud-vest a orașului Koh Chang, care ne va oferi o noapte minunată, cu o gamă largă de restaurante autentice cu fructe de mare thailandeze din care să alegeți. Vom explora piața thailandeză pentru cadouri de ultim moment și restaurantele din apropiere pentru ultima cină.

Vom petrece astfel 7 zile fabuloase cu adevărat pe ambarcațiuni (veliere și catamarane), în funcție de dorințele tale.

Odată finalizată această etapă, explorarea continuă cu una dintre cele mai tradiționale și apreciate zone ale Thailandei, zona de nord. Zonele Chiang Mai și Chiang Rai își vor desfășura mixul perfect al bucătăriei locale, al experiențelor fantastice și unice din sanctuarele de elefanți, cea mai lungă tiroliana din Asia (amplasată fix în mijlocul junglei), cascade spectaculoase, piețele de noapte locale, Long Neck Village, temple spectaculoase și muuuulte alte minunății. Zona se bucură și de o viață de noapte foarte activă, fiind paradisul veritabil al backpackeri-ilor.

Cum arată barca? Cum va fi?

Catamaran Lagoon 42 - prezentare 360°, 4K

Explorați fiecare colțișor posibil cu filmarea noastră 360° rotind telefonul sau glisând cu degetul pe ecranul device-ului.

Indicatii filmare 360

Condiții de călătorie în Thailanda

 • Pașaportul a cărui valabilitatea este mai mare cu cel puțin 6 luni față de valabilitatea vizei de intrare în Regatul Thailandei și să aibă cel puțin o pagină disponibilă pentru ștampila de viză;
 • Biletul de avion retur / continuarea călătoriei către alt stat;
 • Două fotografii tip pașaport de dimensiune 4×6 cm pentru fiecare solicitant, inclusiv pentru copii;
 • Dovada deținerii sumei de 10.000 THB/persoană (aprox. 300 USD) sau 20.000 THB/familie (aprox. 600 USD) în orice monedă;
 • Taxa pentru cererea de viză în valoare de 2.000 THB/persoană (aprox. 60 USD).

Pachete de vacanță - ce e inclus, ce nu e inclus?

Pachetele de vacanță PikAsia includ: cazare 7 nopți în hotel 4* cu mic dejun inclus, 7 zile pe yacht, transfer Bangkok – Koh Chang, fee-ul skipperului, cleaning, asigurare depozit ambarcațiune, avioane interne.

Pachet velier: 2050 EURO/pers

Pachet catamaran: 2550 EURO/pers

Prețul nu include:

 • bilet avion București – Bangkok (Turkish Airlines 500 euro/pers sau Qatar Airways 650 euro/pers)
 • mâncare, băutură, costuri motorină
 • transport intern (taxi, ferry, transferuri)

Dacă aveți orice fel de întrebări în legătură cu ambarcațiunile noastre sau doriți să aflați mai multe detalii despre pachetele noastre de vacanță, trimiteți-ne un mesaj pe Facebook, sau sunați-ne la 0743 673 253. Vă răspundem cu drag în cel mai scurt timp posibil.

Hai în vacanță!
Trust me, it's fabulous!

Numele tău
Field is required!
Field is required!
Adresa ta de Email
Field is required!
Field is required!
Numărul tău de telefon
Field is required!
Field is required!
 • - numărul de persoane -
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
- numărul de persoane -
Field is required!
Field is required!
Cod PROMO
Field is required!
Field is required!
A apărut o eroare. Preînscrierea în vacanță se poate realiza numai după acceptarea condițiilor de mai sus.
A apărut o eroare. Preînscrierea în vacanță se poate realiza numai după acceptarea condițiilor de mai sus.