Hai în vacanță!

Pikasea Sailing Fiesta

Îți propunem o vacanță în fascinanta Spania, unde soarele, marea și aventura dansează pe ritmurile vântului mediteranean! În inima verii, Palma de Mallorca ne întâmpină cu raze blânde și porturi pitorești, pregătite să devină refugiul nostru în descoperirea bijuteriilor ascunse ale coastei spaniole.

În perioada 24-31 august ne pregătim pentru o vacanță cu adevărat fabuloasă, o sărbătoare a gusturilor locale într-o săptămână de explorare a peisajelor minunate mallorcheze. O călătorie care îți oferă șansa să experimentezi libertatea totală și să te bucuri de bucate autentice în locuri care îți încântă simțurile.

Traseu: Palma de Mallorca, Puerto Sóller, Puerto Pollença, Cala Rajada, Cala d’Or și Cabrera

Ce vom explora?

De ce o vacanță pe barcă în Spania?

Imaginează-ți libertatea de a te trezi în fiecare zi cu un nou orizont. Niciun hotel nu poate concura cu o punte sub stele sau cu o piscină nouă în fiecare zi, la doar o săritură distanță. Este evadarea supremă din banal, o modalitate de a gusta esența libertății pe care doar bărcuțele și marea ți-o pot oferi.

Începem aventura în stil regal, în Palma de Mallorca, o combinație de istorie și modernitate, cu o arhitectură impresionantă și plaje cu nisip fin. Pe lângă priveliștea incredibilă, aici vei găsi o combinație de istorie și distracție modernă.

Aici, majestuoasa Catedrală Santa Maria stă drept mărturie a bogatei istorii a insulei. Plimbându-ne prin oraș, aromele bucătăriei tradiționale mallorquine ne conduc spre delicatese locale precum paella, Sobrassada și Ensaïmada.

Preparatul „Gambas a la Parrilla” (creveți la grătar) este un must și un pahar de vin local, cu vedere la apusul mării vor întregi atmosfera perfectă de vacanță.

Pikasea în Spania

Nu ne vom plictisi pe o singură insulă?

Navigând către Puerto Sóller, peisajul se schimbă în stânci dramatice și frumusețea liniștită a lanțului muntos Serra de Tramuntana.

Acest oraș portuar pitoresc, îți oferă posibilitatea unei călătorii cu tramvaiul istoric, care te va purta înapoi în timp, prin inima unei destinații cu adevărat magice: livezi de portocali și lămâi, ale căror arome se amestecă cu briza mării, și dealuri acoperite de măslini vechi, martori ai timpurilor trecute.

Peisajul se schimbă blând, iar tu te simți parte dintr-o lume veche, unde timpul pare să stea în loc. Este una dintre acele experiențe care te invită să încetinești, să respiri adânc și să te bucuri de momente de neuitat, într-un loc unde fiecare colț stradă, fiecare rază de soare pe mare spune o poveste.

Puerto Pollença oferă un amestec de artă și natură, cu promenada sa Pine Walk și fermecătoarea vale Boquer. Este un refugiu pentru artiști și visători, datorită apusurilor absolut fabuloase.

Cina vine cu o surpriză deosebită – „Tumbet„, un preparat tradițional mallorchez delicios cu straturi de cartofi felii, vinete și legume coapte.

Pikasea în Spania

Și mai departe...?

Cala Rajada, cu liniile sale de coastă stâncoase și golfurile ascunse, este o mărturie a artei naturii. Emoția de a descoperi plaje secrete, accesibile doar cu barca, adaugă un element de aventură călătoriei noastre.

Piața locală, un caleidoscop de culori și parfumuri, oferă o privire asupra culturii vibrante și ocazia de a gusta „pa amb oli” în cea mai autentică formă. Relaxarea la un chiringuito pe plajă va fi obligatorie, alături de nelipsita „Ensaimadas„, o delicatesă spiralată, dulce, care îți îndulcește diminețile și care nu iartă nici cel mai neînduplecabil sportiv de pe barcă.

Cala d’Or, bijuteria estului, strălucește cu clădirile sale albe ca varul și apele azurii. Aici visul mediteranean prinde viață, în golfurile liniștite și marina plină de viață. Seara, ne bucurăm de un „Arros Brut„, un preparat local absolut delicioas, cu fructe de mare și orez.

În sfârșit, insula neatinsă Cabrera, un sanctuar de pace și natură sălbatică, unde fiecare pas te aduce mai aproape de esența pură a frumuseții naturale. Când vorbim despre Cabrera e ca și cum am deschide o carte de povești unde natura este autorul, iar noi, simpli cititori, rămânem uimiți la fiecare pagină.

Pe măsură ce barca ta se apropie de această insulă izolată, simți cum agitația lumii se estompează, lăsând loc unei liniști aproape sacre. Apa cristalină îți dezvăluie dansul vieții marine într-o simfonie de culori și forme, invitându-te să devii parte din acest spectacol natural. Cabrera, cu rezervația sa marină, este un paradis pentru iubitorii de snorkeling și scufundări, oferindu-le ocazia de a explora recifele de corali, peștii curioși și epavele ascunse sub valuri.

Hai în vacanță!

Te-am convins?

Vacanța pe barcă în Spania nu înseamnă doar navigare, ci și libertate maximă de explorare, permițând accesul la locuri mai puțin cunoscute și izolate. Fiecare oprire aduce o nouă aventură, de la descoperirea peșterilor, la petreceri pe plajă.

Bucătăria mediteraneană este delicioasă, provocându-ți papilele gustative cu specialități locale precum paella, fructe de mare proaspete și preparate tradiționale.

Fiecare port de pe această rută îți oferă nu doar peisaje de neuitat și experiențe vibrante, ci și o simfonie culinară care îți va răsfăța papilele gustative și te va face să apreciezi diversitatea și bogăția bucătăriei mediteraneene.

Așa că, pregătește-te să explorezi, să guști și să te îndrăgostești de fiecare bucată și sorso de vin pe acest traseu magic, unde mâncarea este o poveste în sine.

 

Cât costă o vacanță pe yacht în Spania?

Trebuie să îmi vând un rinichi?

Din fericire, am reusit sa eficientizăm costurile astfel încât să vă puteți bucura de o vacanță fabuloasă la prețuri corecte și atractive și presiunea pe bugetul vostru de vacanță să fie minimă. Așadar, vacanța pe barcă presupune următoarele costuri:

Cazarea pe barcă

Fee-ul skipperului

Combustibil barcă

Mâncare

Asigurarea bărcii

Dacă aveți orice fel de întrebări în legătură cu ambarcațiunile noastre sau doriți să aflați mai multe detalii despre pachetele noastre de vacanță, trimiteți-ne un mesaj pe Facebook, sau sunați-ne la 0743 673 253. Vă răspundem cu drag în cel mai scurt timp posibil.

Hai în vacanță!
Trust me, it's fabulous!

Numele tău
Field is required!
Field is required!
Adresa ta de Email
Field is required!
Field is required!
Numărul tău de telefon
Field is required!
Field is required!
  • - numărul de persoane -
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
- numărul de persoane -
Field is required!
Field is required!
Cod PROMO
Field is required!
Field is required!
A apărut o eroare. Preînscrierea în vacanță se poate realiza numai după acceptarea condițiilor de mai sus.
A apărut o eroare. Preînscrierea în vacanță se poate realiza numai după acceptarea condițiilor de mai sus.