Catamaran Bali 4.6

Bali 4.6
Dacă inițial cei de la Lagoon au furat putin startul, cu spectaculosul Lagoon 46, Bali a venit cu un răspuns pe măsură, aducând astfel un concurent foarte serios.
 • Tip :
  Catamaran
 • Lungime :
  14.54 m
 • Compartimentare :
  5 cabine duble cu 4 grupuri sanitare și 4 dușuri

De ce să aleg această barcă?

O nouă eră a vacanțelor fabuloase se întrezărește la orizont, trendul pieței internaționale și orientarea organică a prietenilor și clienților noștri îndreptându-se către niveluri de confort din ce în ce mai ridicate. Dacă inițial, cei de la Lagoon (unul dintre concurenții importanți ai modelelor de la Bali) au furat puțin startul, cu spectaculosul Lagoon 46, Bali a venit cu un răspuns pe măsură, aducând astfel un concurent foarte serios.

Echipările și configurația acestui model poate fi diferită, beneficiind în funcție de preferințele proprietarilor de configurații precum 4 cabine duble, fiecare cu grup sanitar și duș sau 5 cabine cu 4 grupuri sanitare și duș, cea de-a 5 a cabina fiind un bunk-bed destul de spațios pentru cel puțin doi adolescenți, dacă nu chiar 2 adulți nu foarte corpolenți.

În al doilea rând, Bali 4.6 este urmașul modelului anterior, Bali 4.5, și păstrează tot ce a avut modelul acela mai bun: ușa culisantă de tip garaj (inovație specifică a celor de la Bali), care astfel facilitează unui spațiu generos interior, reunind spațiul exterior cu canapele cu zona spațioasă a salonului.

O a doua inovație, introdusă în premieră din 2021 la toate modelele acestui producător este ușa din față, care deschide astfel un nou univers, având posibilitatea traversării întregului spațiu din pupa până în prova, direct pe mijlocul ambarcațiunii, fără nevoia să ocoliți pe cele 2 borduri.

Pentru că 46 este mai mare decât 45 de picioare (fix cu un picior), toate modelele noi vin cu un nivel mai bun al optimizării spațiilor exterioare și interioare, având astfel posibilitatea să vă bucurați de un nivel de confort mai ridicat.

Dacă tot vorbim despre confort, poate unul dintre cele mai interesante avantaje la modelele de la Bali este multitudinea de canapele, zone de plajă și relaxare, pe care le aveți la dispoziție. Dacă unora le place jazz-ul și vor să îl asculte liniștiți intr-o anumită zonă din proximitatea pupitrului de comandă de pe puntea superioară, haosul distracției se poate descătușa în pupa bărcii iar alți prieteni pot sta relaxați la soare, savurându-și cocktailurile pe canapelele din prova bărcii, astfel încât toată lumea să fie fericită.

Pentru cei care au încercat deja o vacanță pe un velier, știu că foarte importantă pe o ambarcațiune este capacitatea frigiderelor. Toate modelele de la Bali ne răsfață astfel cu frigidere de mari dimensiuni, foarte generoase, dispensere de apă sau chiar și de gheață (la modelele de peste 45 de picioare).

Cu atât mai mult, modelul acesta vine în piața de charter cu un preț echilibrat și accesibil, de cele mai multe ori, oferind astfel șansa unei vacante cu adevărat fabuloase pentru 2-3 familii cu copii sau 4 cupluri petrecarete și dornice de distracție. Dacă mai treceti și prin filtrul exigent al experienței Pikasea, majoritatea bărcilor selectate pentru vacante beneficiază de numeroase dotări și facilități, cum ar fi:

 • bucătărie generoasă – multifuncțională și echipată cu absolut tot ce e necesar
 • generator
 • aer condiționat
 • invertoare (oferă accesul la curent 220V permanent)
 • water-maker – un dispozitiv care face apa dulce și care oferă independența maximă a ambarcațiunii, lăsând mai mult timp pentru distracție și mai puțin stres pentru realimentări
 • mașină de spălat vase

Catamaran Bali 4.6 - prezentare 360°, 4K

Explorați fiecare colțișor posibil cu filmarea noastră 360° rotind telefonul sau glisând cu degetul pe ecranul device-ului.

Indicatii filmare 360