Velier Bavaria C57

Velier Bavaria 57 - dispune de 4 cabine duble, fiecare cu baie proprie și duș, lucru poate mai rar întâlnit la veliere.
 • Lungime :
  16,16 m
 • Compartimentare :
  4 cabine duble, 4 grupuri sanitare, 4 dușuri

De ce să aleg această barcă?

Velierele sunt ambarcațiuni spectaculoase, mai mici, mai mari, mai grase, mai robuste, mai vechi sau mai noi, dar odată deschise velele, te poartă practic într-o nouă experiență fabuloasă, precum calul lui Greuceanu, de mânca jăratec. 
Iar când eșți complet infectat cu virusul, încerci să te dai pe tot felul de veliere, care mai de care mai semețe și mândre. 
 
Dacă deschideți manualul la pagina 57, veți găși un velier, denumit retoric Bavaria (știm, are rezonanță nemțească și nu e deloc întâmplătoare, pentru că întâiul creator al brandului, Winfried Herrman, era neaoș bavarez). Ca brand, se bucură de mult succes, fiind unul dintre principalele producătoare de veliere la nivel internațional.
 
Dar nu despre asta vrem să povestim azi. Ați deschis la pagină 57, da? Bineeee. Și ce vedeți? Eh, ce vedeți? Frumos? Nu e frumos, e fabulos. Este un velier Bavaria 57, care are o configurație extraordinară de doar 4 cabine duble, fiecare cu baie proprie. Ai zice că în 57 de picioare ar intra mai mai mulți răzeși, dar proprietarul acestei ambarcațiuni despre care vă povestim, s-a incăpățânat să o lase doar cu 4 cabine. Mai mult decât atât, cel care a desenat întreaga configurație a ambarcațiunii s-a gândit să așeze în așa fel cabinele și dotările ambarcațiunii astfel încât prioritatea 0 să fie gradul de confort în spațiile comune, care sunt extraordinar de generoase. Zicem extraordinar pentru că în anumite privințe, zonele comune din cockpit sau din salon sunt comparabile cu cele de pe un catamaran de 40-43 de picioare.
 
Primul moment cu efectul WoW e când ajungi să vezi barca pentru prima dată. E drept, că suntem nerăbdători cu toții, dar chiar dacă am văzut-o deja de câteva ori. Toată explorarea și descoperirea ei inițială este plăcută, prima desprindere de la mal e entuziasmantă, dar adevăratul wow este auzit în momentul în care opreșți motorul și ai velele larg deschise. Atunci vrei cu adevărat să oprești timpul, respirația, vocile permanente ale piticilor din creier, doar că să simți prezentul.
 
În rest, dotările sunt mai ceva decât în Dubai, doar că pe mare: barca este dotată și utilată complet, are după cum urmează:
 • generator
 • aer condiționat
 • water-maker
 • frigidere
 • chillere
 • grătare
 • vinciuri electrice,
 • bow-trustere
și multe alte nemernicii, care să iți facă sejurul cât mai spectaculos. Unii dintre noi, mai cârcotași, ar zice că ar mai fi mers și un invertor de 220, util pentru traversări, dar proprietarul s-a gândit că generatorul de 220V este suficient pentru a-ți încărca și alimenta toate device-urile și gadgeturile din dotare. 
 
Cea mai proastă veste pe care vi-o putem da este că Bavaria 57 nu este o barcă pentru oricine.E un animal care se conduce ușor doar cu multă experiență iar prețul ei în full sezon este poate apropiat de cel al unui catamaran. Altfel, cea mai tare veste pe care vrem să vi-o dăm este că din 2024, Bavaria C57 este în portofoliul nostru, al vacanțelor fabuloase și este soluția ideală pentru iubitorii sailingului spectaculos (o să îi recunoașteți pe stradă pe pasionați, de la distanță, chiar dacă nu au tatuaje, își vor desena ei cu pixul o ancora ceva pe antebraț), care totuși doresc un nivel de confort ridicat, apropiat de al catamaranelor.

Velier Bavaria C57 2023 - prezentare 360°, 4K

Explorați fiecare colțișor posibil cu filmarea noastră 360° rotind telefonul sau glisând cu degetul pe ecranul device-ului.

Indicatii filmare 360