Catamaran Bali 4.2

Bali 4.2
Catamaran Bali 4.2 reunește armonios cele mai importante elementele ale unei bărci fabuloase și este alegerea ideală pentru o gașcă de prieteni sau un grup de familii cu copii.
 • Tip :
  Catamaran
 • Lungime :
  12.85 m
 • Compartimentare :
  4 cabine duble cu 4 grupuri sanitare și 4 dușuri

De ce să aleg această barcă?

Bătălia subiectivă între cele mai apreciate modele de catamarane pentru derularea vacanțelor fabuloase continuă! De data aceasta, vă prezentam un model spectaculos de ambarcațiune, produs de cei de la Bali Catamarans, lansat în 2021, care se bucură deja de numeroși fani, iubitori ai libertății oferite de mare și ai descoperirilor de noi experiențe.

Modelul acesta are 4 cabine duble, fiecare cu grup sanitar propriu și duș și poate acomoda pana la 10 respectiv 12 persoane (inclusiv skipper sau echipaj), în funcție de modul în care a fost autorizată barca de către proprietar.

Este alegerea ideală pentru o gașcă de 8 persoane sau familiile cu copii ce își doresc combinația perfectă și echilibrată între cabine spațioase (fiecare dotate cu grup sanitar propriu), bucătărie generoasă-multifuncțională și echipată cu absolut tot ce e necesar, chiar și cu expresorsaloane interioare și exterioare, lounge exterior, unde se pot petrece serile spectaculoase și multiple zone dedicate plajei, relaxării sau distracției.

Acest model dispune de asemenea de o serie de facilități menite să mărească nivelul de confort și independență al vacanței voastre. Așadar la acest catamaran avem:

 • generator
 • aer condiționat
 • invertoare (oferă accesul la curent 220V permanent)
 • water-maker – un dispozitiv care face apa dulce și care oferă independența maximă a ambarcațiunii, lăsând mai mult timp pentru distracție și mai puțin stres pentru realimentări

Bali 4.2 este urmașul modelului anterior, Bali 4.1 și păstrează tot ce a avut modelul acela mai bun: ușa culisantă de tip garaj (inovație specifică a celor de la Bali), care astfel facilitează unui spațiu generos interior, reunind spațiul exterior cu canapele cu zona spațioasă a salonului.

O a doua inovație, introdusă în premieră din 2021 la toate modelele acestui producător este ușa din față, care deschide astfel un nou univers, având posibilitatea traversării întregului spațiu din pupa până în prova, direct pe mijlocul ambarcațiunii, fără nevoia să ocoliți pe cele 2 borduri.

Pentru că 42 este mai mare decât 41 de picioare (fix cu un picior), toate modelele noi vin cu un nivel mai bun al optimizării spațiilor exterioare și interioare, având astfel posibilitatea să vă bucurați de un nivel de confort mai ridicat.

Dacă tot vorbim despre confort, poate unul dintre cele mai interesante avantaje la modelele de la Bali este multitudinea de canapele, zone de plajă și relaxare, pe care le aveți la dispoziție. Dacă unora le place jazz-ul și vor să îl asculte liniștiți intr-o anumită zonă din proximitatea pupitrului de comandă de pe puntea superioară, haosul distracției se poate descătușa în pupa bărcii iar alți prieteni pot sta relaxați la soare, savurându-și cocktailurile pe canapelele din prova bărcii, astfel încât toată lumea să fie fericită.

Pentru cei care au încercat deja o vacanță pe un velier, știu că foarte importantă pe o ambarcațiune este capacitatea frigiderelor. Toate modelele de la Bali ne răsfață astfel cu frigidere de mari dimensiuni, foarte generoase, dispensere de apă sau chiar și de gheață (la modelele de peste 45 de picioare).

Catamaran Bali 4.2 - prezentare 360°, 4K

Explorați fiecare colțișor posibil cu filmarea noastră 360° rotind telefonul sau glisând cu degetul pe ecranul device-ului.

Indicatii filmare 360