ajax loader

Catamaran Bali 4.5

Compartimentare: 4 cabine duble cu 4 grupuri sanitare și 4 dușuri

Lungime: 13.60 m

Ce se poate spune despre Bali 4.5? Foarte multe lucruri. Este nava amiral a flotilei noastre, daca o privim din perspectiva spatiului, a confortului, al ergonomiei si designului interior si exterior, al zonelor de intimitate sau a spatiilor comune, ideale pentru distractie, socializare sau plaja. Mai rar am întâlnit bărci atât de spectaculoase ce abundă de atâtea facilități.

Explorați fiecare colțișor posibil cu filmarea noastră 360° de mai jos.

Pe langa aceste detalii, nu avem cum sa trecem cu vederea peste cel mai mare frigider pe care l-am vazut vreodata pe o ambarcatiune, ce ofera foarte mult spatiu de depozitare pentru bucatele delicioase grecesti si pentru licorile magice, de care va puteti bucura pentru intreaga saptamana.

Catamaranul acesta este ideal pentru o gașcă de 8 persoane sau familiile cu copii ce își doresc combinația perfectă și echilibrată între cabine spațioase (fiecare dotate cu grup sanitar propriu și cabină de duș), bucătărie generoasă-multifuncțională și mult prea-bine echipată cu absolut tot ce e necesar, chiar și cu expresor, saloane interioare și exterioare, lounge exterior, unde se pot petrece serile spectaculoase și multiple zone dedicate plajei, relaxării sau distracției.

Specific, în cazul acestei ambarcațiuni, cireașa de pe tort (defapt este vorba mai mult de un întreg ciorchine de cireșe) este dat de mixul dotărilor excelente cu care vine aceasta, compus din generator, aer condiționat, invertoare (ce ofera accesul la curent 220V permanent), ice-maker și … și …. chiar și mașină de spălat vase. :))

Mai rar am întâlnit bărci atât de spectaculoase ce abundă de atâtea facilități, semne ale unei întrețineri impecabile din partea proprietarului. Poate cea mai mare diferență și avantaj comparativ de care ne bucurăm la această barcă (si zicem asta mai mult din prespectiva skipperilor Pikasea) este MONSTRUL. I-am spus așa deoarece este de la distanță cel mai smecher dingy pe care l-am avut vreodată la o barcă de charter, un dingy cu volan innobilat de un motor de 20 de cp cu pornire la buton ce funcționează cu o precizie elvețianăăăă!!!! :)))))

Toate aceste facilități nu fac decât să crească decisiv nivelul de confort și independență al vacanței voastre, dând astfel posibilitatea orientării și concentrării preponderente a acesteia spre timp cât mai lung petrecut în golfuri spectaculoase și mai puțin în marine sau porturi.

Cere o ofertă personalizată, adaptată nevoilor familiei tale sau grupului tău de prieteni
Hai în vacanță!