ajax loader

Portugalia, meu amour secreto

Sejur de 7 zile pline de distracție, cultură, dans, vizitat și descoperit locuri și oameni minunați

Traseu: România – Lisabona – Sintra – Porto

Disponibilitate: 2 – 9 noiembrie 2020

A zis cineva Portugalia?

A strigat cineva că vrea să plece într-o vacanță extraordinară de 7 zile direct în inima vinurilor savuroase și al mâncării cu influențe oceanice delicioase, atunci când toată lumea se întoarce la serviciu?
Da! Exact despre aceasta vrem să vă povestim, despre cea mai tare escapadă de toamnă, în poate una dintre cele mai râvnite destinații din Europa, Portugaliaaaa!

 

 

Hai cu noi în cea mai caldă și pasionala țară, un loc în care distracția, cultura și bucătăria locală merg mână în mână și nu dorm niciodată!

Facem gașcă de oameni mișto și deschiși și mergem să dăm gata kilograme de hamon, fructe de mare, brânzeturi, pasteis de nata, cataplana și tot ce au mai bun oamenii ăștia și apoi, să le stingem cu câteva păhăruțe de vin de Porto sau Matheus rose. Că deh… dacă nici ei nu se pricep așa bine, atunci cine?

Mijlocul săptămânii ne va surprinde cu o experiență portugheză de maximă autenticitate. Tranziția dintre Lisabona și Porto o facem printr-un adevărat portal al simțurilor și descoperirilor, prin cazarea într-un domeniu portughez tradițional, un mix perfect de tradiții, preparate culinare portugheze și vizite la crama, gospadăriile și grădinile gazdelor nostre, atât de primitoare.

Detalii privind programul celor 8 zile savuroase

Ca să facem lucrurile altfel, vom porni experiența noastră fantastică din cea mai boemă, romantică și vibrantă destinație a Portugaliei, Lisabona iar apoi ne vom îndrepta spre energia și vivacitatea orașului Porto.

Stăm două nopți în capitala vinului bun și a muzicii, ne plimbăm pe străduțele lor înguste și pline de culoare. Pentru cei aventuroși luăm și faimoasele lor tramvaie în pantă.

Mergem să vizităm Sintra, unde se află după părerea noastră cel mai frumos castel din Europa. Da, nu e de glumă. Totul este păstrat intact și arată o frumoasă parte din istoria lor.

Urmează Porto. Un oraș viu și plin de culoare iar acolo dacă te ține, bei cel mai bun vin la cel mai mic preț care l-ai întâlnit vreodată. Aici vom savura cultura locală, restaurante mici, autentice sau urbane, degustări de vinuri și petreceri fierbinți până noaptea târziu.

Îți propunem un itinerariu dinamic care te va încânta cu siguranță!

Perioada de desfășurare: 2 – 9 noiembrie – 7 nopți – 8 zile de distracție, cultură, dans, vizitat și descoperit locuri și oameni minunați. 

Număr maxim de persoane: 15 

Preț: 450 euro de persoană

 • transport cu avionul dus-întors
 • mașină pentru 7 zile pentru deplasarea facilă și vizitarea a cât mai multe locuri senzaționale
 • cazare în apartamente cu camere duble și grup sanitar, bucătărie dotată și utilată, pentru costuri minime și pregătirea facilă a unui mic-dejun sau o cafea savuroasă de dimineață.

Costurile suplimentare, pe care le vom suporta individiual sau la comun, în funcție de natura acestora sunt următoarele:

 • bagaj de cală (în funcție de necesarul fiecăruia)
 • costuri carburant și taxe de autostradă (aprox. 35 de euro de persoană pentru întreaga săptămână), parcare – dacă este cazul
 • bani de buzunar după placul fiecăruia.

Bineînțeles că, în funcție de data înscrierii, prețurile biletelor avioanelor pot suferi mici modificări, așa că nu mai stați prea mult prea gânduri.

Pentru cei care nu sunt încă foarte hotărâți, vă lăsăm și un link descriptiv al prietenului nostru, bloggerul Dan Ciulea, care a surprins detaliat magia ultimei nostre vizite iar pe aceasta cale, îi mulțumim încă o dată pentru pofta teribilă cu care a “devorat” vacanțele petrecute împreună. Convinge-te citind toate detaliile ultimei nostre vacanțe AICI

Numele tău
Field is required!
Field is required!
Adresa ta de Email
Field is required!
Field is required!
Numărul tău de telefon
Field is required!
Field is required!
 • - numărul de persoane -
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
- numărul de persoane -
Field is required!
Field is required!