pikasea insulele cyclades 25

Insulele Ciclade

Acum cinci ani, când am început dezvoltarea unuia dintre cele mai frumoase și spectaculoase concepte de vacanță din lume, vacanțele pe ambarcațiuni de tip velier și catamaran, am intrat deopotrivă într-o adevărată familie de oameni extraordinari, familia Set Sail Nauticschool.

Pentru noi, Set Sail Nauticschool nu este o școală de sailing. Ei sunt o experiență. Sunt o sumă de fundații, informații, procese, fără de care permisul de sailing și ieșirile ulterioare pe mare nu prea își au sensul.

Sailingul devine ușor ușor un trend, un nou hobby sau pentru alții ca noi, un stil de viață. Un curs de sailing Set Sail Nauticschool este un mix echilibrat perfect de cunoștințe, de noi informații, oameni, energii și experiențe, de programe de continuitate și perfecționare, de expediții și aventuri.

Fiecare expediție școală din insulele #Cyclades alătură din ce în ce mai multe bărci și echipaje entuziasmante.

Familia yachtingului

Pentru mulți dintre participanți, e o prima oportunitate prin care pot învăța tehnic o multitudine de manevre, acostari, pot învăța cu adevărat în condiții reale, nu doar pe hârtie. Tot pentru ei, experiența este cu atât mai complexă, deoarece ei descoperă defapt mugurii acestei mari familii, a yachtingului, bazată pe respect, corectitudine, principii, colaborare și bune practici.

Poate că cel mai inspirat și armonios program de specializare și dezvoltare de yachting este seria de evenimente anuale, “Cyclades”, organizat de Set Sail Nauticschool și care a devenit deja un adevărat fenomen.

skippers meeting in insula hydra cu setsail, cyclades xxii, marius clain,
Sailing in cyclades, set sail,

Ce nu va spune nici un pliant sau reclamă pe facebook este că Set Sail Nauticschool are o metodă organic-isteață de inițiere și dezvoltare și până să te dezmeticești, ești deja parte integrantă a uneia dintre cele mai puternice pasiuni încercate de voi vreodată.

Pikasea deschide sezonul de vacanțe alături de Set Sail Nauticschool, în perioada 20-24 aprilie 2024. Vino în prima tură de sailing din acest an și descoperă Grecia altfel în 7 zile pline de aventură și voie bună. Alătură-te echipei noastre și bucură-te de o super-tură de navigație de perfecționare a școlii de navigație Set Sail Nauticschool.

Raft-uri, mini-regate, acostări, ancorări în toate pozițiile și noi provocări tehnice, de toate vă puteți bucura alături de prietenii noștri și trainerii Set Sail Nauticschool.

Așadar, dacă vrei sa trăiești aventura alături de noi sau dacă ești skipper și vrei să îți perfecționezi tehnicile pentru o vară liniștită alături de cei dragi sau ești doar curios să descoperi o experiență spectaculoasă, vino pe CEA MAI TARE barcă din flotilă! A se consemna că “CEA MAI TARE“ este un calificativ obținut în urma voturilor unanime primite la ultima ieșire legendară Cyclades.

Ambarcațiuni disponibile:

 • velier cu 3, 4 sau 5 cabine – 8/10 persoane
 • catamaran cu 4 cabine – 8/10 persoane

Dacă aveți orice fel de întrebări în legătură cu ambarcațiunile noastre sau doriți să aflați mai multe detalii despre pachetele noastre de vacanță, trimiteți-ne un mesaj pe Facebook, sau sunați-ne la 0743 673 253. Vă răspundem cu drag în cel mai scurt timp posibil.

Rezervă-ți acum locul în prima tură spectaculoasă pe velier din 2024 completând formularul de înscriere de mai jos.

Hai în vacanță! Trust me, it's fabulous!

Numele tău
Field is required!
Field is required!
Adresa ta de Email
Field is required!
Field is required!
Numărul tău de telefon
Field is required!
Field is required!
 • - numărul de persoane -
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
- numărul de persoane -
Field is required!
Field is required!
Cod PROMO
Field is required!
Field is required!
A apărut o eroare. Preînscrierea în vacanță se poate realiza numai după acceptarea condițiilor de mai sus.
A apărut o eroare. Preînscrierea în vacanță se poate realiza numai după acceptarea condițiilor de mai sus.