Pikasea, insulele, ionice, distractie, flota,

Dacă ne raportăm la apetitul debordant al tuturor de a călători, după doi ani chinuitori, încărcați de provocări, plf-uri, restricții și prea muuulte explorări gâdilicioase ale năsucurilor noastre sensibile, 2022 este anul tuturor vacanțelor.

Toată lumea ar merge oriunde, oricum, peste tot și nu doar o dată. Ar merge de două ori și în același loc, dacă s-ar putea, la mai puțin de două săptămâni, așa de tare ne-a fost dor de călătorii și vacanțe. Și e și normal să fie așa, pentru că până la urmă, vacanța face parte dintr-un proces organic de relaxare ce ne ajută să ne deconectăm de tumultul problemelor uzuale, personale sau profesionale. În schimb, de câțiva ani buni, vacanța devine ușor-ușor și un prilej de educare, de descoperire, prin vizitarea de noi destinații, culturi, gustarea de noi deliciii culinare sau experiențe veritabile.

Turismul începe să se maturizeze, iar turiștii devin din ce în ce mai curioși și dornici să descopere formate noi, mai complexe, mai provocatoare și mai hrănitoare pentru trup și suflet. Iar pe acest trend, vacanțele pe yacht devin din ce în ce mai căutate.

Dacă în 2020 și 2021, creșterea numărului de solicitări și turiști pe ambarcațiuni era aparent justificată de avantajul  distanțării sociale, 2022 vine defapt să confirme statistica unui trend, al creșterii interesului pentru acest format de vacanță.

Profesionalizarea vacanțelor pe yacht

Iar piața românească este abia la început, drumul acesteia este încă lung, până se va ajunge la o profesionalizare coerentă, în primul rând din perspectiva seriozității și a calității oferite de furnizorii de aceste tipuri de servicii iar apoi din perspectiva apropierii a unui număr suficient de mare de turiști, care să pună presiune calitativă pe aceste tipuri de produse și să forțeze astfel maturizarea acestora.

Din fericire, creșterea interesului unui număr din ce în ce mai mare de turiști pentru acest format a determinat numeroase companii și demersuri de profil să ia lucrurile în serios, să își respecte clienții, să investească în legalitatea și profesionalizarea lor și să se concentreze pe creșterea calitativă a serviciilor proprii. Iar acest este un lucru minunat, pentru o piață cu un potențial  uriaș, care, pe plan internațional, explodează în fiecare an. Velierele și mai nou, de ceva timp, catamaranele, transformă deja de ani buni turismul mondial, făcând marea mare să devină cu mult mai accesibilă, să își dezvăluie magia proaspeților exploratori, însetați de curiozitate și libertate.

insulele, ionice, flota, golden, week,

Noi, cei de la Pikasea, organizăm săptămânal doar vacanțe fabuloase. Ne-am pregătit cu multă seriozitate și atenție, am selectat cele mai bune ambarcațiuni disponibile pe piață în acest sezon, am deschis trasee noi și variate, am adăugat multe surprize turelor noastre magice, pentru ca vacanțele voastre să fie perfecte.

Toți cei care au încercat deja vacanțele noastre ne-au confirmat că sunt mixul perfect echilibrat între distracție, relaxare, socializare de calitate, explorare și descoperire culturală și culinară. Iar lucrurile nu au fost deloc întâmplătoare, pentru că exact asta ne-am dorit de la început și suntem bucuroși că ne iese foarte de bine.

 

Meriți și tu o vacanță!

Tot ce trebuie să faci este să accesezi secțiunea oferte, să îți alegi formatul de vacanță adecvat și potrivit dorințelor tale și să ceri o ofertă personalizată completând formularul din josul paginii. Mai mult decât atât trebuie neapărat să golești memoria telefonului tău. Vei avea nevoie maximă de aceasta, pentru că niciodată nu va fi suficientă pentru pozele și filmările pe care urmează să le faci pe traseele minunate propuse de noi!

Ne găsești și pe Facebook și pe Instagram🙂

Hai în vacanță!

Trust me, it’s fabulous!