gasim gasca perfecta pentru tine
  • Ce faci când vrei să pleci în vacanță singur sau cu partenera pe barcă iar capacitatea unei ambarcațiuni este de 8 locuri? Poți să îți alegi cu cine mergi? Greu.
  • Trebuie să o închiriezi toată doar pentru tine? Prea scump.
  • Cine face “matching-ul” acesta corect pentru a crește șansele de a te putea bucura cu adevărat de vacanța ta?

#Tinder. Aplicația aparent revoluționară care a entuziasmat milioane de oameni pe întreg mapamondul. Chiar dacă latura socială este trecută prin ea printr-un filtru ușor erotic (așa am auzit, nu că am încercat :)), aplicația a prins foarte repede datorită simplității cu care, printr-un simplu swipe, îți puteai alege partenerul de discuții pentru cina de mâine seară. Iuhuuu, “we have a match” e semnalul că aparent, în proximitatea ta, se află o persoană care să îți împărtășească dorințele.

Pe vremuri existau agențiile matrimoniale care contra unei sume de bani îți puneau la dispoziție un catastif plin cu dosarele cu persoane pe care le puteai structura după profesie (medici, avocați, profesori, că doar e bine să îți alegi pe cineva cu oareșcare “situațiune”, nu? Probabil că, la un anumit nivel, încă mai există. Nici pe asta nu am încercat-o :))

Cum se face matching-ul pe bărci?

La Pikasea, responsabil pentru rata uriașă de succes a vacanțelor fabuloase și pentru matching-ul acesta, aproape perfect, este sistemul Ruiz Pikaso. Așa îl cheamă pe el. Este un sistem foarte complex, dezvoltat în ultimii 7 ani, care ne dă posibilitatea să identificăm cu ușurință nu doar echipaje care să ne umple bărcile. Sistemul acesta (rodul filtrării specialistului și al factorului uman, combinat cu un sistem automatizat inteligent informatic) ne dă mai degrabă posbilitatea să identificăm cele mai bune formule, din punct de vedere al calității, a principiilor și preferințelor fiecărei persoane și să le propunem acestora echipaje în acord cu dorințele și sistemele lor de valori.

Echipajul, un element diferențiator determinant

7 zile pe barcă poate însemna poate puțin pentru o vacanță dar dacă ești alături de oameni cu care nu rezonezi, poate părea o eternitate.

De multe ori, atunci când configurăm o vacanță Pikasea, bărcile (oricât de frumoase și fabuloase ar fi ele) nu reușesc să fie suficiente, din punctul nostru de vedere. Credem cu tărie că diferența fundamentală între 80 și 120% satisfacție este dată de voi, cei care faceți ca vacanță aceasta să fie perfectă.
Din fericire, suntem în etapa 1 de matching, aferentă cronologic lunii iunie și din ce în ce mai multe persoane, cupluri sau familii își găsesc găștile potrivite și își pot organiza deja corect vacanța de vară (concedii, bilete de avion…).

Anul acesta, încă din luna mai avem pregătite flote și ambarcațiuni săptămânale, în toate arhipelagurile prietenoase din Grecia, atât în format #family cât și #social, pe bărci dedicate exclusiv adulților.

Acum că știi, ce mai aștepți?
Hai în vacanță!
Trust me, it’s fabulous! Nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, aruncați un ochi pe paginile noastre de Facebook și pe Instagram.

P.S.: Nu știm câți doctori, profesori sau arhitecți avem, dar ne putem lauda cu oameni mișto, sociabili, care vin alături de noi, maxim deschiși, pentru o se bucura de una dintre cele mai frumoase vacanțe din viață lor. Până acum. 🙂