Ce este Pikasea Experience?

Dacă vacanțele pe bărci sunt prin excelență o experiență în sine, de unde a apărut această idee a vacanțelor “altfel”?

Pe de o parte, vacanțele noastre se adresează tuturor căutătorilor însetați de nestemate, experiențe și aventuri frumoase. Comunitatea prietenilor noștri, construită anual pe o baza solidă a profesionalismului, asumării și încrederii, este în continuă căutare de destinații și experiențe noi. Pur și simplu, odată încercat formatul nostru fabulos, îți dorești mai mult și nu doar pe parcursul verii.

Pe de altă parte, există oameni în cadrul comunității noastre care iubesc și ne împărtășesc viziunea dar nu sunt foarte prietenoși cu marea și barcuțele.

Pikasea in thailanda
Grecia-pe-uscat
pikasea, mamma mia cliff, insulele sporade,

De ce Pikasea Experience?

În urma dorințelor prietenilor noștri s-au născut trasee și grupuri de oameni minunați, explorate în condiții excepționale, adaptate grupurilor și preferințelor voastre:

  • transport și transferuri
  • unități de cazare pitorești și autentice
  • ghizi și tururi locale veritabile
  • experiențe autentic locale
  • petreceri tematice

Grecia pe uscat, Portugalia (meo secreto amour), Thailanda (Pikasia) explorată pe uscat și pe mare, Spania, Italia (fascinanta Toscana) și Olanda sunt doar câteva exemple ale destinațiilor atent alese pentru prietenii noștri.

Cine e Pikaski?

În mod similar a luat naștere și conceptul complementar Pikaski, ce ne dă astfel posibilitatea continuării călătoriilor și experiențelor noastre, pornind de la dragostea și pasiunea noastră pentru munte, natură și sporturi de iarnă.

Austria ne este o a doua casă deja, răsfățându-ne cu miile de kilometri de pârtii, apres-skiuri și atmosfera idilică din cadrul chaleturilor verificate, pe care le selectăm pentru prietenii noștri. Italia s-a alăturat cu bucurie acestui demers, oferindu-ne o alternativă superbă, ce ne încântă de fiecare dată cu atmosfera și oamenii primitori dar și cu mâncarea extraordinară, atât de apreciată și familiară pentru toți românii.

Hai în vacanță!

Pikasea Experience 2024

Vino în PikASIA și bucură-te de experiențe autentice, plaje fabuloase și sălbatice, aproape pustii și mâncare cu adevărat delicioasă!

Vacanță de 7 zile pline de distracție, cultură, dans, vizitat și descoperit locuri și oameni minunați.

Vacanța Pikasea în Toscana va fi completată de sublimele drumuri desprinse din filme, podgorii nesfârșite sub apusuri aurii de toamnă, degustări de vinuri alese.

Dacă aveți orice fel de întrebări în legătură cu ambarcațiunile noastre sau doriți să aflați mai multe detalii despre pachetele noastre de vacanță, trimiteți-ne un mesaj pe Facebook, sau sunați-ne la 0743.673.253. Vă răspundem cu drag în cel mai scurt timp posibil.

Cere o ofertă personalizată, adaptată nevoilor
familiei tale sau grupului tău de prieteni Hai în vacanță!