Vacanța pe yacht, un lux accesibil?

Dacă îți vei întreba prietenii din jur care este primul cuvânt care le vine în minte referitor la o vacanță pe yacht, peste 90% dintre ei vor răspunde fără să clipească, libertate”!

Da, nu vor spune ca e prea luxoasă, că este prea scumpă sau plină de temeri ci mai degrabă un concept echilibrat, abundent de distracție, prieteni, relaxare și muuulte experiențe culinare delicioase.

Fie că sună pompos sau auster, vacanța pe un yacht de tip velier sau catamaran are provocările ei. În primul rând ea se adresează celor care sunt dispuși să își depășească o minimă zonă de confort, spre un format nou, magic, al vacanțelor pe mare. Practic, nu seamănă cu nimic din ceea ce ai încercat până acum.

O zi pe Yacht, pikasea, insulele ionice,
O zi pe Yacht, saronice,
O zi pe Yacht,

O zi pe yacht în Grecia

  • Trezirea spectaculoasă în marine idilice sau în numai-noi-știm-ce golf spectaculos cu ape turcoaz, în care să ne delectăm cu o cafea de dimineață și un mic-dejun copios stropit cu ulei de măsline și un pumn de oregano proaspăt, aruncat peste castroane linse de tzatziki, măsline, feta, taramasalata sau pita proaspăt încălzită.

 

  • Plecarea spre noi destinații este întotdeauna o sărbătoare și este asezonată cu al doilea rând de cocktailuri de împrospătare. Descoperirea de noi locații, insule și golfuri, în care să lenevim la umbra vreunei vele sau într-un răsfăț relaxant în apă, rămâne principala preocupare a fiecărei zile. Dacă ai rămas restant cu ultimele capitole din cartea pe care te chinui să o termini de jumatate de an sau vrei să dobândești un bronz de invidiat, acesta este momentul să te pregătești temeinic: fie că vrei să lenevești precum Sid în IceAge sau vrei să îți etalezi capacitățile masculine de “campion”, yachtul îți dă posibilitatea să îți configurezi mixul perfect.

 

  • Dupa-amiazele și serile le putem petrece în marine spectaculoase, de obicei locații relevante sau capitale ale insulelor incluse în traseul propus, care abundă de tradiții autentice și taverne extraordinare la care singura provocare pe care trebuie să o înfruntăm este cântarul! Ce-i drept, nu ne-am întors niciodată mai slabi, deci dacă mă întrebați pe mine, mâncarea mediteraneană delicioasă și abundentă s-a dovedit o mare problemă.

Dacă aveți orice fel de întrebări în legătură cu ambarcațiunile noastre sau doriți să aflați mai multe detalii despre pachetele noastre de vacanță, trimiteți-ne un mesaj pe Facebook, sau sunați-ne la 0743.673.253. Vă răspundem cu drag în cel mai scurt timp posibil.

Cere o ofertă personalizată, adaptată nevoilor
familiei tale sau grupului tău de prieteni Hai în vacanță!