rasarit, insula, spetses, grecia, catamaran,

Cum te poate face fericit o vacanță pe barcă?

De fiecare dată, orice apropiere de o vacanță sau o ieșire pe mare, începe cu simpla întrebare, aparent tipic românească “Cât e halatu’”?. 

Un angajat mediocru merge la un interviu de angajare cu o singură idee plantată retoric pe buze, “cât este salariu?”. Și poate, pe alocuri, organic, ea poate fi justificată de simplul schimb dintre energia pe care trebuie să o consumăm și ceea ce primim pentru efortul minim depus.

Marea vine în schimb cu un alt raport providențial, pe care nu îl poți înțelege decât abia după ce te lași legănat vreo câteva zile de o înșiruire de valuri blânde și răsfățat de briza ei, ușor sărată.

Oamenii își pornesc și își justifică emoțional alegerea unei vacanțe pe barcă prin selecția modelului și a dimensiunii, nerealizând poate că, înainte de toate, nu plătesc pentru ambarcațiune. Veliere, catamarane, 40, 42, 43, 45,46, 50 sau mai mari, cu aer condiționat , cu generatoare, cu vele sau fără, toate în principiu fac cam același lucru fundamental: te ajută să te conectezi cu adevărat cu tine și te eliberează mai degrabă de propriile frici și frustrări, pe care, “campionul” din tine a reușit să le strângă triumfal pe parcursul ultimului an. 

Desigur că sunt diferite. Bineînțeles că este important confortul și facilitățile unei vacanțe reușite. 

Piscina in moni island, saronice,

Dar magia stă în esența unui sâmbure cu mult mai fin și greu găsit, stă în energia și bucuria oamenilor din jurul tău, care te însoțesc și se bucură alături de tine necondiționat. Barca și marea sunt doar un catalizator și un facilitator extraordinar, ce te pot ajuta să te bucuri de viață, în profunzime.

Aventura necontenită a unei vacanțe fabuloase Pikasea

Săptămâna aceasta suntem entuziasmați de un nou grup de prieteni minunați, care știu să dezvelească în fiecare zi foițele de ceapă, pentru a stoarce fiecare fărâmă de fericire, fără a-și uita micile plăceri, umane până la urmă: distracție, socializare, explorare, mâncare bună. Aventura necontenită a unei vacanțe fabuloase Pikasea vine odată cu răbdarea și maturitatea grupului tău, dispus să îmbrățișeze fericirea.

Săptămâna asta am fost în insulele Saronice iar în această dimineață vânăm răsărituri spectaculoase, de pus pe rană și delfini dornici să ne povestească pățaniile calamarilor trăsniți de setea interminabilă de a se lua la întrecere.

Atâta timp cât reușești să te respecți pe tine, pe cei din jur, marea, mediul, natura…totul se întâmplă într-o stare perfectă de echilibru, pace și armonie. Iar de cele mai multe ori, în relația noastră, totul începe cu tine, citind în spatele displayului, aceste rânduri.

Mai avem doar 2 săptămâni din luna iulie iar numărul de locuri disponibile sunt numărate, e drept, puține, dar foarte bune, așa după cum v-am obișnuit.

Iar pentru că de fiecare dată, distracția în cadrul flotelor este mai mare, cu cât suntem mai mulți împătimiți ai mării și ai libertății, iată și cele mai fierbinți disponibilități last-minute din luna iunie:

  1. (ULTIMA cabină liberă) 16-23 iulie: insulele Ionice –  Oceanis 51.1, velier senzațional, confortabil, echipat cu aer condiționat și generator, family friendly – 615 EURO/persoană + cheltuieli (combustibil, realimentare cu apă, acostări)
  2. (ULTIMA cabină liberă) 23-30 iulie: insulele Ionice – velier Oceanis 51.1860 EURO/persoană + cheltuieli
  3. (ULTIMUL loc disponibil) 23-30 iulie: insulele Ionice – velier velier Hanse 45 2022, echipaj multinațional – 590 EURO/persoană + cheltuieli
  4. (2 locuri disponibile) 23-30 iulie: Insulele Ionice, catamaran Lagoon 450F (generator, aer condiționat), social – 1150 EURO/persoană + cheltuieli
  5. 30.07-6.08: Croația, velier Dufuour 46, traseu spectaculos și gașcă veselă – 650 EURO/persoană + cheltuieli
Toate bărcile sunt în flota organizată, deci mai multe suflete, mai multe șanse la distracție. Nu stați prea mult pe gânduri pentru că, din experiența acestui an, vacanțele Pikasea s-au dat ca pâinea caldă, din aceea proaspăt aburindă, de dimineață, servită cu un pahar de iaurt, din acela neaoș.
 
V-aș mai zice și surprizele pe care le pregătim pentru august, dar deja am divulgat prea mult.
 
Grecia, Poros, sailing, last-minute, vacante,

Meritați o vacanță fabuloasă!

Tot ce trebuie să faceți este să accesați secțiunea oferte, să alegeți formatul de vacanță adecvat și potrivit dorințelor voastre și să cereți o ofertă personalizată completând formularul din josul paginii. Mai mult decât atât trebuie neapărat să goliți memoria telefonului. Veți avea nevoie maximă de aceasta, pentru că niciodată nu va fi suficientă pentru pozele și filmările pe care urmează să le faceți pe traseele minunate propuse de noi!

Ne găsiți și pe Facebook și pe Instagram.

Hai în vacanță!

Trust me, it’s fabulous!