velier, grecia, turcoaz, vacante, last-minute,

Vara. E vara, ce să mai. Am înlocuit de deja prea mult timp hainele din șifonier cu cele mai proaspete volănașe vaporoase, cu rochițe lejere, tricouri și pantaloni scurți. 

Brusc, ne-am trezit cu toți copacii înverziti și în anumite zile cu călduri ce prevestesc o vară cu adevărat toridă. Mulți dintre noi, mai “harnici”, mai “calculați”, s-au asigurat încă din luna septembrie a anului trecut, că vacanța aceasta din 2022 va fi cu adevărat fabuloasă; o parte dintre ei s-au bucurat deja de prima. 😉

Alții dintre noi, adevărații vânători de chilipiruri, așteaptă cuminți, precum niște feline agile, gata-gata să sară instantaneu, propulsați de resortul entuziast și euforic al viitoarei vacanțe de vara, pentru a prinde cele mai mici prețuri de tip last-minute. 

Anul acesta tolba a fost cu adevărat plină: multiple destinații și trasee noi, sute de ambarcațiuni de cea mai bună calitate și-au găsit perechile, pe un fond al unei comunități cu adevărat fabuloase, a prietenilor Pikasea.

Sailing, sunset, last-minute, vacante,

Revenirea în forță a velierului

Iar pentru că despre acest moment al pieței vă povesteam de acum 3 luni de zile, în care podiumul acestui sezon va fi răsturnat într-un mod miraculos, iată că velierul revine în forță pe piața vacanțelor de profil. Pe de o parte, tendința este normală, pe un fond al creșterii aproape nenaturale a cererilor pentru catamarane (iar piața pe departe nu poate satisface un volum atât de mare).

Bineînțeles că pentru mulți proprietari, acest lucru naște o plajă foarte largă speculativă, anumite modele ajungând chiar să își dubleze prețurile de închiriere. Pentru că deja v-am obișnuit cu seriozitatea și profesionalismul nostru, menținând un nivel constant de prețuri de peste 5 ani de zile, ofertarea acestor ambarcațiuni către prietenii Pikasea este exclusă.

În același timp, apetitul călătorului, însetat de libertate și aventuri frumoase, combinat cu multiplele facilități financiare și prețurile mai mici ale ambarcațiunilor a făcut ca numărul solicitărilor pe care le primim pentru veliere să crească vertiginos, lucru care ne entuziasmează sincer.

velier, vela, grecia, sailing, last-minute, vacante,
Grecia, Poros, sailing, last-minute, vacante,

Velierul are o magie aparte pe care nu o veți găsi niciodată pe nici un alt tip de ambarcațiune. Deja nivelul de confort al ambarcațiunilor nou-incluse în acest sezon în portofoliul nostru este foarte ridicat. Dinamică lor extraordinară și blândețea cu care plutesc pe mare, suntetul acela infinit al velelor mângâiate de vânt, ce propulsează ambarcațiunea printre insulele spectaculoase pe care le explorăm împreună, toate aceste elemente fac ca experiența să fie unică. În fiecare an avem sute de clienți care revin către noi și produsele noastre, după ce au încercat multiple tipuri de ambarcațiuni și nu ne miră faptul că mulți dintre ei se întorc la prima dragoste, velierul.

Iar pentru că de fiecare dată, distracția în cadrul flotelor este mai mare, cu cât suntem mai mulți împătimiți ai mării și ai libertății, iată și cele mai fierbinți disponibilități last-minute din luna iunie:

  1. (ULTIMA cabină liberă) 11-18 iunie: insulele Saronice – catamaran Lagoon 40 – 650 EURO/persoană + cheltuieli
  2. 18-25 iunie: insulele Ionice – velier Dufuor 460 – 450 EURO/persoană + cheltuieli
  3. 25 iunie – 2 iulie: insulele Sporade – velier Oceanis 46.1 510 EURO/persoană + cheltuieli

❗ Atenție, pretul este valabil pentru închirierea integrală a ambarcațiunii. (cu excepția săptămânii 11-18, în care mai avem disponibilă o singură cabină dublă).

Meritați o vacanță fabuloasă!

Eu v-am spus că surprizele frumoase apar la final, știm că vă punem în reală dificultate pentru programul de vacanță pentru luna iunie și suntem conștienți că șeful va fi foarte supărat când o să îl anunțați așa din scurt că nu poate să va refuze un nou concediu dar, cu siguranță meritați o vacanță cu adevărat fabuloasă!

Tot ce trebuie să faceți este să accesați secțiunea oferte, să alegeți formatul de vacanță adecvat și potrivit dorințelor voastre și să cereți o ofertă personalizată completând formularul din josul paginii. Mai mult decât atât trebuie neapărat să goliți memoria telefonului. Veți avea nevoie maximă de aceasta, pentru că niciodată nu va fi suficientă pentru pozele și filmările pe care urmează să le faceți pe traseele minunate propuse de noi!

Ne găsiți și pe Facebook și pe Instagram🙂

Hai în vacanță!

Trust me, it’s fabulous!