Hai în vacanță!

Descoperă măreția Nepalului

Această vacanță exotică te invită să explorezi cultura profund înrădăcinată, istoria plină de bogății și natura uimitoare a acestei țări captivante. Cu priveliști ce îți taie respirația către vârfurile acoperite de zăpadă ale Himalayei, temple seculare cu arhitectură impresionantă și păduri pline de viață, fiecare moment va fi o călătorie spre inima autentică a Nepalului. 

Traseu: Kathmandu – Pokhara – Chomrong – Annapurna Base Camp – Bamboo – Jhinu – Chitwan – Kathmandu

Perioadă: 16 – 29 martie 2024

De ce Nepal?

Cultură și aventură

Vei avea ocazia să te imersezi în tradițiile și obiceiurile nepaleze, interacționând cu localnici prietenoși și participând la festivaluri vibrante ce aduc viață în fiecare colț al țării.

Explorează Kathmandu, capitala plină de culoare, vizitând temple budiste și hinduse care îți dezvăluie bogăția spirituală a poporului nepalez. Natura spectaculoasă a Nepalului va fi la fel de captivantă.

Cu drumeții în regiuni precum Annapurna sau Everest Base Camp, vei călători prin peisaje uluitoare, traversând văi luxuriante și sate pitorești. Te vei bucura de ospitalitatea gazdelor din satele montane și vei învăța despre modul lor de viață simplu și autentic.

Indiferent dacă explorezi templele sacre, interacționezi cu localnicii sau te lași cucerit de priveliști montane, vacanța în Nepal îți va oferi o experiență de neuitat, îmbinând armonios cultura, istoria și frumusețea naturală a acestei destinații unice.

Pachetul include:

ce vom face?

Cum se va desfășura?

Ce vom face, ce vom vizita, ce vom mânca, care este programul vacanței? Mai jos poți găsi un program orientativ pentru întreaga vacanță în Nepal.

Sosiți în Kathmandu, capitala Nepalului.

Cazare în Thamel (zona centrală) la hotel și odihniți-vă după călătorie și vizitați Stupa Swayambhunath (Templul Maimuțelor) pentru o vedere panoramică a orașului sau puteți explora străzile vibrante din centrul Thamel, cunoscut pentru diverse magazine și restaurante.

Vizitați siturile din patrimoniul mondial UNESCO din Kathmandu:

Templul Pashupatinath (templu hindus, vizită cu ghid care povestește, recomandăm vizita de seară pentru ritualuri și show de foc) și Stupa Boudhanath.

Explorați vechiul Durbar Square, admirând arhitectura istorică.

Aflați despre cultură și istoria nepaleză la Patan Durbar Square.

Conduceți Pokhara (van tip limuzină cu șofer sau chiar autocar pentru transfer), un oraș pitoresc aflat lângă Lacul Phewa și înconjurat de munți.

Bucurați-vă de o plimbare relaxantă cu barca / SUP / caiac pe Lacul Phewa (recomandăm activitatea la apusul pentru un joc spectaculos de culori).

În jurul orașului Pokhara sunt 3 munți care au temple în vârful lor, statui și ritualuri, din vârful acestora se vede tot lanțul montan Himalaya în toata gloria lui. înainte de fiecare templu sunt „Popasuri” – cafenele cochete – se poate urca tip drumeție și durează 2-3 ore sau cu transfer de 20-25 minute și urcat pe jos casual 10-15 minute.

Printre sporturile propuse de noi se numără și:

 • Bungee jumping deasupra râului Bhote Koshi
 • Paragliding deasupra lacului Phewa
 • Zboruri cu ultraleggere desupra lanțului muntos Annapurna și a văii Pokhara
 • Tiroliană pe una dintre cele mai lungi și mai abrupte linii de tiroliană din lume
 • Mountain biking
 • Rafting pe ape repezi
 • Cățărare pe stâncă
 • Skydiving

Dimineața timp de voie până la prânz

Prânz cooking class Nepalez, fost șerpas acum pensionat și-a deschis cu soția lui un mic restaurant unde ne primește și ne instruiește să gătim cu el câteva din tradiționalele mâncăruri nepalze precum momo, salate, supe și deserturi pe care apoi le vom putea mânca chiar acolo. În tot acest timp auzim poveștile gazdei care timp de o viață a parcurs toate traseele munților Himalaya.

*extra în Pokhara cinema în aer liber pe un deal – filme cu acțiunea petrecută în Himalaya, percum „7 ani în Tibet” și multe altele.

Lăsăm toate bagajele la hotel, luăm cu noi doar un rucsac mic și ne îndreptăm dimineața devreme din Pokhara către Chomrong de unde începem traseul către Annapurna Base Camp.

Drumeție Chomrong către satul Himalaya, unde vom și petrece noaptea.

Drumeție din satul Himalaya până la  Annapurna Base Camp, unde vom petrece noaptea.

Annapurna Base Camp – Bamboo, unde vom petrece noaptea

Drumeție scurtă de la Bamboo către Jhinu (2 ore), unde vom găsi ape termale și unde vom putea petrece noaptea, încheind drumeția din Himalaya cu o noapte în inima muntelui.

Ne întoarcem în Chomrong, de unde luăm jeep-urile de transfer și de îndreptăm înapoi în Pokhara.

Petrecem seara lakeside cu restaurante și muzică.

în toata gloria lui. înainte de fiecare templu sunt „Popasuri” – cafenele cochete -se poate urca tip drumetie și dureaza 2-3 ore sau cu transfer de 20-25 minute și urcat pe jos casual 10-15 minute.

Recomandăm să încercați 1 sau 2 sporturi din lista de mai jos pe timpul zilei iar seara să vizitați un templu la apus.

Transfer către cazarea din Chitwan. Chitwan oferă o gamă largă de activități care vă permit să vă imersați în frumusețea sa naturală bogată și în biodiversitate.

Printre activitățile populare de care vă puteți bucura în Chitwan se numără și safari în junglă, observarea păsărilor, observarea crocodililor, vizită la centrul de creștere a elefanților, vizionarea spectacolul cultural Tharu sau primbări prin satele din apropiere.

Transfer Chitwan către Kathmandu și înapoi acasă.

Costuri - ce plătesc și ce primesc?

Ce este inclus în pachet?

Costul vacanței de 13 nopți în Nepal este de 1600 euro/persoană și include următoarele:

Dacă aveți orice fel de întrebări în legătură cu ambarcațiunile noastre sau doriți să aflați mai multe detalii despre pachetele noastre de vacanță, trimiteți-ne un mesaj pe Facebook, sau sunați-ne la 0743 673 253. Vă răspundem cu drag în cel mai scurt timp posibil.

Hai în vacanță!
Trust me, it's fabulous!

Numele tău
Field is required!
Field is required!
Adresa ta de Email
Field is required!
Field is required!
Numărul tău de telefon
Field is required!
Field is required!
 • - numărul de persoane -
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
- numărul de persoane -
Field is required!
Field is required!
Cod PROMO
Field is required!
Field is required!
A apărut o eroare. Preînscrierea în vacanță se poate realiza numai după acceptarea condițiilor de mai sus.
A apărut o eroare. Preînscrierea în vacanță se poate realiza numai după acceptarea condițiilor de mai sus.